Home / Μπάσκετ / Euroleague / Λάσο: «Μεγάλη νίκη, αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα»

Λάσο: «Μεγάλη νίκη, αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμα»

Η Ρεάλ πήρε τη νίκη με 80-76 επί της Εφές με μεγάλη ανατροπή στο Game 3 της σειράς των playoffs και ο Πάμπλο Λάσο έκανε λόγο για σπουδαίο αποτέλεσμα, δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός έσπευσε να τονίσει ότι η ομάδα του δεν έχει καταφέρει τίποτα ακόμα, αφού το σκορ είναι ακόμα 2-1 υπέρ των Τούρκων.

«Πρέπει να δώσω τα συγχαρητήριά μου στους παίκτες για το πνεύμα που έδειξαν. Λένε ότι στα σπορ, αυτοί που κερδίζουν έχουν και το momentum. Είμαστε ενθουσιασμένοι αλλά ακόμα δεν έχουμε κάνει κάτι και αυτό είναι πρέπει να το καταλάβουμε. Κάναμε καλή δουλειά και όλοι οι παίκτες κατάλαβαν το παιχνίδι. Μας πήρε χρόνο, δεν ήταν εύκολο. Η Εφές έχει εξαιρετική ομάδα και έβαλαν δύσκολα σουτ. Όμως μπορέσαμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί έως το τέλος. Μόνο καλές κουβέντες για τους παίκτες μου σήμερα», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια μίλησε για το comeback της Ρεάλ στο φινάλε: «Έπαιζαν καλά, έλεγχαν το παιχνίδι και έβαζαν μεγάλα σουτ. Έδειχνε η έκβαση του αγώνα ότι έκαναν καλά τη δουλειά του, ενώ εμείς δεν κάναμε τη δική μας. Οπότε το θέμα για τους παίκτες μου ήταν να συνεχίσουν να πιστεύουν. Οπότε όταν αυτά τα σουτ δεν έβρισκαν στόχο, τότε είχαμε και εμείς την ευκαιρία μας. Δεν κάναμε λάθη. Και πρέπει να το πω αυτό γιατί είχαμε μόλις τρία λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Και φυσικά βάλαμε μεγάλα σουτ στο τέλος. Είναι μια μεγάλη νίκη αν και ξέρουμε ότι είμαστε ακόμα πίσω στο σκορ και έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μπροστά μας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*