Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αστέρας Τρίπολης / Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ρίχνονται στη μάχη Αστέρας και ΟΦΗ!

Κύπελλο Ελλάδας Novibet: Ρίχνονται στη μάχη Αστέρας και ΟΦΗ!

Άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Στις 15:00 ο Καμπανιακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και στις 17:00 τα Χανιά τον ΟΦΗ στο κρητικό ντέρμπι!

XANIA – OΦΗ (17:00)

Τα Χανιά τα πηγαίνουν εξαιρετικά στην Super League 2 και βρίσκονται στην πρώτη θέση του Νοτίου Ομίλου με 6 βαθμούς, όσους έχει και η Καλαμάτα. Μέχρι στιγμής μετράει μόνο νίκες στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Στο προηγούμενο παιχνίδι επικράτησε του Τηλυκράτη Λευκάδας με 3-0. Ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του τραυματίες Παναγιώτου, Κυρίτση και Ματάους, ενώ εκτός έμειναν ο επίσης ανέτοιμος Μάνος, αλλά και οι Έντγκαρ, Κουκουράκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Καλογεράκης, Πενταράκης, Μπάτζιος, Σέχου, Μαζουλουξής, Κατσούρρι, Νίκολιτς, Σερβιλάκης, Σιλά, Τσορνομάζ, Λεμονής, Τσέλιος, Ντίας, Μπουρσέλης, Ελευθεριάδης, Μιούλερ, Κόλα, Μανουσάκης, Βουό, Μάναλης, Παχής, Βόρφι.

Από την άλλη, ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα πήρε μια πολύ σημαντική νίκη αφού επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στο Γεντί Κουλέ. Η κρητική ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση με 12 βαθμούς και μετράει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μια ήττα. Ο Βάλντας Ντραμπράουσκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Χριστογεώργο, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, όπως και τους Γκούντμουντουρ Θοράριρσον και Αντρέα Καρώ, οι οποίοι έχουν διεθνείς υποχρεώσεις με την Ισλανδία και την Κύπρο, αντίστοιχα. Εκτός επίσης θα είναι και οι τραυματίες Γιάννης Θεοδοσουλάκης και Μάνουελ Καλαφάτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπάντα, Σημαντηράκης, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

Διαιτητής: Περράκης Κωνσταντίνος

Βοηθοί: Νικολαϊδης Κωνσταντίνος, Κορώνας Χρήστος

Τέταρτος: Σταυρουλάκης Ραφαήλ

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (15:00)

Πάμε και στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, όπου στις 15:00 ο Καμπανιακός θα φιλοξενήσει τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα ματς το οποίο κανονικά ήταν προγραμματισμένο το Σάββατο (07/10) ωστόσο άλλαξε τελικά ημερομηνία.

Ο Καμπανιακός μετράει 1 νίκη και 1 ήττα στο ξεκίνημα της Super League 2, δείχνοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 2-1 από την ΑΕΛ εκτός έδρας, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική κατάφερε να πάρει το τρίποντο πάλι μακριά από το… σπίτι του, επικρατώντας 3-2 του ΠΑΟΚ Β’.

Από την άλλη, ο Αστέρας ήρθε ισόπαλος 0-0 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και βρίσκεται στην 9η θέση με 8 βαθμούς, όσους έχει και ο Άρης. Οι Αρκάδες θέλουν να εκμεταλλευτούν τη διακοπή και να δουλέψει ο Μίλαν Ράσταβατς με το ρόστερ του, αλλά επίσης να ενσωματωθούν και οι καινούργιοι ποδοσφαιριστές. Μέχρι στιγμής ο Αστέρας μετράει δυο νίκες, δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ο 49χρονος προπονητής έθεσε εξ αρχής ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και θα δουλέψει για αυτό.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Άλβαρες, Γκρόζντανιτς, Τζουκάνοβιτς, Γιάννης Χριστόπουλος, Ντιαρά, Βίκο, Γκος, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Αντίθετα στη διάθεση του Ράσταβατς είναι ξανά ο Βαλιέντε, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά φέτος σε επίσημο ματς.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Γραμματικάκης, Γκαρθία, Χουχούμης, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Ηλ. Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Σίτο, Μιριτέλο, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς, Κωστέας.



Διαιτητής:
Σπύρος Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Αναστάσιος Κόλλιας (Ηπείρου), Γιώργος Στεφανής (Καρδίτσας)

Τέταρτος: Χρήστος Κακουλίδης (Θράκης)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*