Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος / Κόουλμαν: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο»

Κόουλμαν: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο»

Δυσαρεστημένος από την εικόνας της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» εμφανίστηκε ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόουλμαν, μετά το 4-1 από τον Ολυμπιακό. Ο Ουαλός προπονητής, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να είχαν πετύχει παραπάνω γκολ στο πρώτο ημίχρονο, καθώς είχαν αρκετές κλασσικές ευκαιρίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρις Κόουλμαν:

«Στο δεύτερο μέρος είχαμε ένα εικοσάλεπτο αδράνειας στο οποίο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και κατάφερε να βάλει τρία γκολ. Εμείς είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα από ένα γκολ και να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα. Για είκοσι λεπτά στο δεύτερο μέρος αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει ότι θέλει.

Το πρώτο μέρος της σεζόν ήταν πολύ καλό για εμάς, δεν μας πτοεί το σημερινό αποτέλεσμα. Πριν τη διακοπή τα είχαμε πάει εξαιρετικά, ήταν καλό αυτό το ματς για εμάς, είμαι δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά θα πάμε στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ καλύτερα προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*