Home / Stoiximan Super League / Κόντης: «Κάναμε κάλο πρώτο ημίχρονο, αναγκαστήκαμε σε μαζική άμυνα στο δεύτερο»

Κόντης: «Κάναμε κάλο πρώτο ημίχρονο, αναγκαστήκαμε σε μαζική άμυνα στο δεύτερο»

Ο Χρήστος Κόντης τόνισε πως πέρασε μεγάλη αγωνία μέχρι να νικήσει ο Βόλος στο Αγρίνιο, θεωρεί πως θα μπορούσαν να σκοράρουν ακόμα ένα γκολ σε μια αντεπίθεση, εξήρε την ποιότητα του Παναιτωλικού και ζήτησε να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν για την παραμονή.

Αναλυτικά: «Έχω παίξει πολλά παιχνίδια κι ως παίκτης κι ως προπονητής. Αυτή την αγωνία που πέρασα σήμερα ήταν απίστευτο. Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος. Στο δεύτερο, ο Παναιτωλικός μας πίεσε πολύ. Ήταν καλός και με δυναμική. Εκεί κλειστήκαμε, παίξαμε μαζική άμυνα, αλλά η αυτοθυσία μας έδωσε τεράστια δυναμική και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και δεύτερο γκολ σε κάποια αντεπίθεση.

Ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα με πλάνο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Έχουμε μια τρομερή αυτοπεποίθηση ως ομάδα με τρεις νίκες στις πρώτες αγωνιστικές των play out και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Κοιτάμε μόνο την ομάδα μας, προσπαθούμε να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς γίνεται και στο τέλος να κάνουμε τον απολογισμό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*