Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Κωστής στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Τροχοπέδη ο τραυματισμός μου, να μην τα παρατούν οι νέες γενιές»

Κωστής στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Τροχοπέδη ο τραυματισμός μου, να μην τα παρατούν οι νέες γενιές»

Το μήνυμά του προς τις νέες γενιές ποδοσφαιριστών για το να μην τα παρατούν έστειλε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Κωστής. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μίλησε στην εκπομπή του Δημήτρη Τσακίρη «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στον τραυματισμό του (κόντρα στη Στουρμ Γκρατς το 1997) που πήγε πίσω την καριέρα του, όσο και στον ιστορικό τελικό Κυπέλλου του 1996, όπου η «Ένωση», σαν σήμερα, επικράτησε 7-1 του Απόλλωνα Σμύρνης.

Μάλιστα, ο Κωστής δεν είχε ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα εκείνου του παιχνιδιού, παρά του ότι ήταν βασικός καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

«Συνήθως πείσμωνα όταν δεν άρχιζα βασικός. Όμως, σε εκείνο το παιχνίδι δεν αισθάνθηκα αδικημένος, λόγω του κλίματος και της αδημονίας που υπήρχε για τον τελικό στην ομάδα», υποστήριξε ο άλλοτε βιρτουόζος εξτρέμ, ο οποίος εν συνεχεία μίλησε τόσο για την αγαπημένη του θέση, όσο και για τον τραυματισμό, ο οποίος -όπως σημείωσε- αποτέλεσε τροχοπέδη για την καριέρα του.

«Απολάμβανα το ποδόσφαιρο, αγωνιζόμουν για την ΑΕΚ που τόσο αγαπούσα. Αποτέλεσε τροχοπέδη ο τραυματισμός μου. Δεν μπόρεσα να επανέλθω.

Αισθάνομαι περήφανος για τα όσα πέτυχα μέχρι τα 26 μου. Αυτό είναι ένα μήνυμα και για τις νέες γενιές. Να μην τα παρατάμε. Να αγωνίζεσαι όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, να πιστεύεις ότι μπορείς να ανατρέψεις την κατάσταση. Ήθελα πολύ να επανέλθω, όμως είχα χάσει αρκετό έδαφος. Θεωρώ ότι έκανα την προσπάθειά μου, πιστεύω ήταν φιλότιμη. Ευχαριστώ την ΑΕΚ που με στήριξε.

Μου άρεσε να παίζω ως δεκάρι. Είχα ως ίνδαλμα τον Γιόχαν Κρόιφ και προσπαθούσα να κάνω τα ίδια πράγματα στην προπόνηση. Κάτι που πρέπει να κάνουν και οι νέοι οι ποδοσφαιριστές. Με αξιοποίησαν στη θέση του αριστερού εξτρέμ. Προσπάθησα να γίνω πιο σύγχρονος ποδοσφαιριστής», τόνισε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κωστής.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*