Home / Stoiximan / Κρύβουν παγίδες τα παιχνίδια των big-5, αλλά και ενδιαφέρουσες αποδόσεις!

Κρύβουν παγίδες τα παιχνίδια των big-5, αλλά και ενδιαφέρουσες αποδόσεις!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το λεγόμενο big-5 στην πρεμιέρα της Super League, κάτι που έχει να συμβεί πάρα πολλά χρόνια. Μένει να φανεί, αν αυτό μπορεί να συνεχιστεί και στην 2η αγωνιστική η οποία κρύβει παγίδες αλλά και… λαβράκια και εξαιρετικές αποδόσεις.

ΑΕΚ-Βόλος (27/08): Στη γειτονιά της αλλά λίγο… παραδίπλα από τη Νέα Φιλαδέλφεια επιστρέφει η ΑΕΚ. Το γεγονός πως το νέο της γήπεδο δεν είναι ακόμη έτοιμο δεν επιτρέπει να αγωνιστεί σε αυτό, οπότε η Ριζούπολη ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή και αναμένεται ασφυκτικά γεμάτη.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έβγαλε καλό πρόσωπο στο πρώτο ματς της σεζόν, ωστόσο δείχνει πως έχει ακόμη αρκετό δρόμο για να φτάσει στο σημείο που θέλει ο Αργεντινός τεχνικός. Το 3-0 κόντρα στην Λαμία ήρθε πιο δύσκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ, αλλά ήταν δίκαιο. Παρόλα αυτά, οι κιτρινόμαυροι δείχνουν πως ακόμη δεν έχουν την κατάλληλη συνοχή, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να δέχονται φάσεις. Αυτό είναι κάτι που αν μη τι άλλο ο εξαιρετικός μεσοεπιθετικά Βόλος μπορεί να εκμεταλλευτεί, να φτιάξει φάσεις αλλά και να σκοράρει. Στην πρεμιέρα άλλωστε η ομάδα της Μαγνησίας έκανε… ροντέο το παιχνίδι της κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3-3).

Το g/g βρίσκεται στο εξαιρετικό 2.22, ενώ σαν δεύτερη επιλογή μπορούμε να διαλέξουμε τα κόρνερ και να ανεβάσουμε το line στο 10.5 (2.55).

Παναιτωλικός-Άρης (28/08): Επικίνδυνη έξοδος για τον Άρη στο Αγρίνιο με τον πάντα υπολογίσιμο Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με 1-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, όπου έφτιαξαν ορισμένες φάσεις αλλά ήταν και τυχεροί που δεν δέχτηκαν άλλο γκολ. Αν μη τι άλλο, οι Αγρινιώτες θέλουν ακόμη δουλειά και ενίσχυση, ενώ ξεκινούν το πρωτάθλημα με δύο δύσκολα ματς. Την ίδια ώρα, ο Άρης μπορεί να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες του και να επικρατήσει με 3-0 του Λεβαδειακού. Η ομάδα του Μπούργος έχει τεράστια ποιότητα μεσοεπιθετικά, ωστόσο εφόσον βρει κλειστές άμυνες απέναντί της μπορεί να έχει πρόβλημα. Βέβαια, ο Παναιτωλικός δεν είναι ομάδα που κλείνεται ιδιαίτερα και αυτό ίσως βολέψει τους κίτρινους.

Το συνδυαστικό Χ2 & over 1,5 goals στο 1.78 είναι εξαιρετικό και μπορεί να επιβεβαιωθεί εύκολα, ενώ καλή επιλογή είναι το over 4.5 στις κάρτες (2.15). Τέλος, το να σκοράρει ο Γκρέι το βρίσκουμε στο 3.10και αξίζει φυσικά!

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός (28/08): Αντίθετες οι πρεμιέρες των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, με τον ΟΦΗ να βρίσκει γκολ και προβάδισμα απέναντι στον Ατρόμητο αλλά γνώρισε την ήττα με 301, ενώ ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Ιωνικού. Οι Κρητικοί έχουν αλλάξει αρκετά το ρόστερ τους, ωστόσο ο Νίκος Νιόπλιας θέλει να συνεχίσει την περσινή φιλοσοφία και πορεία, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη σεζόν και πλέον, με τις μεταγραφές που έχει κάνει, κοιτάζει ψηλά! Καλείται να δείξει από νωρίς η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως τέτοια ματς πρέπει να τα παίρνει και έχει την ποιότητα να το κάνει, παρότι στην Κρήτη συχνά δυσκολεύεται.

Η νίκη του Παναθηναϊκού προσφέρεται στη Stoiximan στο 1.88, ενώ αξία έχει και το over 2.5 κάρτες του ΟΦΗ (1.85). To αγαπημένο μας over 0.5 δοκάρι στο 2.30 αξίζει, επίσης, για να ρίξουμε το κατιτίς.

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (28/08): Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από το 1-0 επί του Παναιτωλικού, ένα παιχνίδι που βρήκε γρήγορο γκολ, προσπάθησε να σκοράρει και δεύτερο αλλά δεν το κατάφερε και στη συνέχεια προστάτεψε το σκορ και πήρε τη νίκη. Αν μη τι άλλο, η ομάδα του Λουτσέσκου προσπαθεί να αφήσει πίσω της τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό και να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα στην Ελλάδα. Βέβαια, μένει να φανεί σε συνθήκες πίεσης πως το νεανικό ρόστερ των γηπεδούχων θα αντιδράσει. Από τη μεριά του ο Ατρόμητος δείχνει πως είναι μια ομάδα που τρέχει, δημιουργεί και στην κόντρα-επίθεση είναι ταχύτατη. Εκεί θα ποντάρει και στην Τούμπα, ελπίζοντας να κάνει τη ζημιά.

Γκολ πιθανότατα θα βρουν και οι δύο οπότε το g/g στο 2.07 της Stoiximan αξίζει, όπως και το συνδυαστικό 1 & over 2.5 goals (2.35). Βρίσκουμε, επίσης, τον καταλογισμό πέναλτι στο 2.37και θα το πάρουμε, αφού στην εποχή του VAR εξετάζονται τα πάντα και δεν ξεφεύγει σχεδόν τίποτα!

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (29/08): Φινάλε τη Δευτέρα στην Τρίπολη με μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Ο αλλαγμένος φέτος Αστέρας Τρίπολης έδειξε στο πρώτο του ματς στον Βόλο (3-3) πως παραμένει πολύ καλός επιθετικά, αλλά έχει ζητήματα στην αμυντική του λειτουργία. Αν μη τι άλλο στοχεύει στην επιστροφή του στην εξάδα, με την ομάδα να έχει δύσκολο πρόγραμμα στην έναρξη του πρωταθλήματος. Από την άλλη μεριά, ο Ολυμπιακός έχει την ψυχολογία μετά την πρόκριση στους ομίλους του Europa League αλλά και έξτρα κούραση αφού έπαιξε ξανά παράταση και πέναλτι. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε φάση αλλαγής, ο Κορμπεράν προσπαθεί να φτιάξει μια ομάδα που να έχει τον έλεγχο, να δημιουργεί αλλά τα αμυντικά προβλήματα ακόμα δεν έχουν λυθεί.

Το g/g στο 1.95 έχει μεγάλη τύχη να επιβεβαιωθεί, όπως ακόμη και η μίνι έκπληξη με το 1Χ (2.05). Το να δεχτεί ο Αστέρας Τρίπολης over 2.5 κάρτες είναι καλή επιλογή (2.00).

Πάμε και σε δύο fun bet με πολύ μεγάλη απόδοση: Να έχει τελική στο δοκάρι ο Φακούντο Μπερτόγλιο το βρίσκουμε στο 45 (!), ενώ το να σκοράρει με κεφαλιά ο Μπαράλες υπάρχει στο 13.50 και σίγουρα αξίζει!

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*