Home / Ποδόσφαιρο / Bundesliga / Κρίσιμη ημέρα για την επιστροφή Γκέτσε στη Ντόρτμουντ

Κρίσιμη ημέρα για την επιστροφή Γκέτσε στη Ντόρτμουντ

Περιμένουν την Μπάγερν

Αθήνα
Λεπτομέρειες απομένουν για την επιστροφή του Μάριο Γκέτσε στη Ντόρτμουντ, η οποία τον είχε παραχωρήσει στην Μπάγερν Μονάχου το 2013. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των γερμανικών ΜΜΕ, η Μπορούσια έχει συμφωνήσει με τον 23χρονο διεθνή άσο και είναι στις λεπτομέρειες για να εξασφαλίσει, ίσως και σήμερα, και τη συναίνεση της βαυαρικής ομάδας.

Ο Γερμανός διεθνής άσος δεν είναι ευχαριστημένος στο Μόναχο και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν είχε στα βασικά πλάνα τον Γερμανό διεθνή άσο, ενώ ούτε και ο νέος προπονητής των Βαυαρών, Κάρλο Αντσελότι, δεσμεύθηκε ότι θα του εξασφαλίσει μια θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Μετά από επικοινωνία, που είχε με τον Ιταλό κόουτς, ο 23χρονος άσος δεν έλαβε της απαραίτητες εγγυήσεις, με αποτέλεσμα να δώσει εντολή στον μάνατζερ του να του βρει νέα ομάδα. Την περασμένη χρονιά ο Γκέτσε είχε αγωνιστεί σε ελάχιστα παιχνίδια του γερμανικού πρωταθλήματος και ελπίζει πως στην Μπορούσια, την ομάδα που τον ανέδειξε, θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα του.

Για τον Γκέτσε έχει δείξει ενδιαφέρον και η Λίβερπουλ του Γιούργλεν Κλοπ, αλλά ο διεθνής άσος δεν θέλει να φύγει από την μπουντεσλίγκα.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*