Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κρίνονται πολλά στην Τρίπολη για την ΑΕΚ

Κρίνονται πολλά στην Τρίπολη για την ΑΕΚ

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει από την Πέμπτη το βράδυ στην ΑΕΚ, ύστερα από την βαριά και με τον τρόπο που αυτή ήρθε ήττα από τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Στο… κάδρο της κριτικής έχει μπει και ο Μάσιμο Καρέρα, αφού οι επιλογές του έφεραν αυτό το αποτέλεσμα από έναν αντίπαλο υποδεέστερο και θα μπορούσαν τα δεδομένα να ήταν διαφορετικά μετά την ισοπαλία (3-3) της Μπράγκα με τη Λέστερ.

Χθες στα Σπάτα υπήρξε κουβέντα του Ίλια Ίβιτς με τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος εξήγησε το λόγο που ήρθε αυτή η συντριβή και τον τρόπο με τον οποίο θα πάει την επόμενη μέρα η «Ένωση».

Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Καρέρα από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να φτιάξει την ψυχολογία των παικτών του και υπογράμμισε πως όλοι μαζί κερδίζουν και όλοι μαζί χάνουν.

Το θέμα πλέον είναι πως ο αυριανός αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας είναι κρίσιμος, ίσως και για τον ίδιο τον προπονητή, σε μία δύσκολη περίοδο για την ομάδα που παλεύει σε Ελλάδα και Ευρώπη, με όποιες πιθανότητες πρόκρισης υπάρχουν.

Ο Έλντερ Λόπες έκανε θεραπεία και δεν υπολογίζεται, ενώ διαθέσιμοι θα είναι Σιμάνσκι και Παουλίνιο, που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας, αλλά και ο Γκαρσία που λογικά θα μπει στην αποστολή.

Η σημερινή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 10.30. Πριν από την έναρξή της τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα υποβληθούν στο καθιερωμένο τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19, εν όψει του αγώνα στην Αρκαδία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*