Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κρίνεται του Μάνταλου, από βδομάδα ο Γκαρσία

Κρίνεται του Μάνταλου, από βδομάδα ο Γκαρσία

Όλα τα βλέμματα στον Πέτρο Μάνταλο θα είναι στραμμένα στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ (18:30). Ο αρχηγός της ομάδας ένιωθε χθες καλύτερα, καθώς υποχώρησαν αρκετά οι πόνοι χαμηλά στο πόδι. Ακολούθησε μέρος του προγράμματος και σήμερα αν είναι 100% έτοιμος θα μπει στην αποστολή διεκδικώντας θέση ακόμη και στο βασικό σχήμα.

Ετοιμοπόλεμοι είναι και οι Μιχάλης Μπακάκης και Θεοδόσης Μαχαίρας, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία πήρε το πράσινο φως και πιθανότατα θα είναι διαθέσιμος για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs (με Αστέρα στην Τρίπολη και Άρη στο ΟΑΚΑ), καθώς η μαγνητική στο γόνατό του ήταν καθαρή.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν φαίνεται να έχει καταλήξει σε ενδεκάδα, αλλά το να επιστρέψει στο 4-3-3 μοιάζει το πιθανότερο. Σε αυτή την περίπτωση, θα παίξει με Γαλανόπουλο, Κρίστισιτς και έναν εκ των Σιμάνσκι ή Σάκχοφ στο κέντρο, με τον Μάνταλο να παίζει στα άκρα αν είναι ετοιμοπόλεμος, μαζί με Αλμπάνη ή Τάνκοβιτς και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή. Στην άμυνα οι Αθανασιάδης, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Λόπες είναι σίγουροι, ενώ Βασιλαντωνόπουλος και Μπακάκης ερίζουν για τη θέση του δεξιού μπακ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*