Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ατρόμητος / Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ροντρίγκο Γκάλο!

Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ροντρίγκο Γκάλο!

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Ροντρίγκο Γκάλο, με τον 36χρονο Βραζιλιάνο να προβαίνει σε σχετική ενημέρωση μέσω των social media.

Ο Γκάλο πέρασε επτά χρόνια χρόνια από την καριέρα του στη χώρα μας, αγωνιζόμενος συνολικά σε τρεις ομάδες. Στα εν Ελλάδι πεπραγμένα του συνέδεσε το όνομά του κυρίως με την ΑΕΚ, όπου έπαιξε για μια τετραετία (2015-19) κατακτώντας το πρωτάθλημα το 2018 και αποτελώντας ίσως και το κορυφαίο δεξί (φουλ) μπακ που φόρεσε τη φανέλα της μετά τον Βασίλη Μπορμπόκη. Αρχικά μάς είχε συστηθεί με τον Παναιτωλικό (2013/14), ενώ τελευταίο πέρασμά του από την Ελλάδα ήταν τη διετία 2019-2021 με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Τελευταίο του σταθμό αποτέλεσε η πορτογαλική Κάζα Πία, όπου την περασμένη σεζόν μέτρησε 18 συμμετοχές με δύο ασίστ.

Η ανακοίνωση του Ροντρίγκο Γκάλο:



«Μετά από 15 χρόνια, το παιδικό μου όνειρο φτάνει στο τέλος του… Ειμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποίησα αυτό το όνειρο, γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για όλα όσα έζησα και έμαθα από το ποδόσφαιρο. Γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και μέρη και έζησα στιγμές που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στιγμές που μόνο το ποδόσφαιρο μπορεί να προσφέρει. Θέλω να ευχαριστήσω τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου για όλη την υποστήριξη κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και ένα ιδιαίτερο ”ευχαριστώ” στον πατέρα μου, που ακόμα και αν είχε απορρίψεις στην αρχή της διαδρομής, ποτέ δεν εγκατέλειψε το όνειρό μου…

Ήταν η μεγαλύτερη ώθηση για ‘μένα, πιστεύοντας ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω! Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στη γυναίκα μου που άφησε τα πάντα για να ζήσω το όνειρο μου, σε μέρη και ομάδες που δεν ξέραμε ότι υπάρχουν αλλά που έγιναν το σπίτι μας και το κυριότερο, πάντα με στήριζε ανά πάσα στιγμή, ειδικά στα πιο δύσκολα!

Στα παιδιά μου, που ήταν η μεγαλύτερη έμπνευση μου από τότε που γεννήθηκαν. Ευχαριστώ επίσης τους φίλους και την οικογένεια μου που με ακολουθούσαν και τους οπαδούς που με στήριξαν στην καριέρα μου! Και τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συλλόγους που πέρασα, όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με μένα με κάποιον τρόπο, όλους τους προπονητές και τους παίκτες-συμπαίκτες που μοιράστηκα τα αποδυτήρια από την αρχή μέχρι και το τέλος της καριέρας μου».

To «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον πρώην άσο της:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*