Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Κούγιας: «Δεν πρόκειται να απολύσω κανέναν, απόλυτο κουμάντο στο τμήμα ο Παραφέστας»

Κούγιας: «Δεν πρόκειται να απολύσω κανέναν, απόλυτο κουμάντο στο τμήμα ο Παραφέστας»

Μακριά από τις αποφάσεις σε ποδοσφαιρικό επίπεδο δήλωσε ότι είναι ο Αλέξης Κούγιας στην ΑΕΛ, με τον ιδιοκτήτη των «βυσσινί» να ξεκαθαρίζει πως αυτή η δουλειά ανήκει στον Τάκη Παραφέστα.

Πάντως, με αφορμή και το φημολογούμενο «διαζύγιο» με τον Κώστα Φραντζέσκο το οποίο διαψεύστηκε, ο Κούγιας δεν παρέλειψε να ρίξει το… καρφί του σχετικά με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι τώρα η ΑΕΛ.



Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:


«Όπως έχω δηλώσει από το καλοκαίρι απόλυτο κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάνει ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΛ Τάκης Παραφέστας, εγώ ασχολούμαι μόνο με το λειτούργημα μου και το πώς θα καλύψω το παθητικό ενός προϋπολογισμού σε ένα ποσό 1.580.000€.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών της ΑΕΛ που από την εικόνα της ομάδας τις θεωρώ δικαιολογημένες, εγώ δεν πρόκειται να απολύσω κανέναν από τους προπονητές της ΑΕΛ.

Ο απόλυτος άρχοντας να το αποφασίσει και να το εισηγηθεί είναι μόνο ο Τάκης Παραφέστας.

Είναι αλήθεια ότι η εικόνα της ομάδας παρά τις 70 ημέρες προετοιμασίας, εκ των οποίων οι 20 στο Καρπενήσι, είναι αντιστρόφως ανάλογη της αξίας των ποδοσφαιριστών που είναι στο ροστερ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*