Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κουρμπέλης: «Ο διαιτητής πίστευε ότι έκανα θέατρο και εγώ τον παρακαλούσα να πάει στο VAR»

Κουρμπέλης: «Ο διαιτητής πίστευε ότι έκανα θέατρο και εγώ τον παρακαλούσα να πάει στο VAR»

Για την φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στην οποία ήταν πρωταγωνιστής, αλλά και για την προσήλωση που έδειξαν οι «πράσινοι» στα Γιάννενα, μίλησε ο Δημήτρης Κουρμπέλης στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Eπιπλέον ο Έλληνας αμυντικός μέσος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα κομβικής σημασίας ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και την «μάχη» του πρωταθλητισμού στην οποία πρωταγωνιστεί ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη:

Για το αν ανησύχησε βλέποντας πως δεν έρχονταν το γκολ είπε: «Ποιος δεν θα ανησυχούσε; Είχαμε φτάσει στο 93? και δεν είχαμε σκοράρει. Είμαι χαρούμενος γιατί δείξαμε υπομονή και ήρθε στο τέλος το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για την πίεση του πρωταθλητισμού: «Δεν περιμέναμε να πάρουμε το πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά. Και οι τέσσερις ομάδες που το διεκδικούμε είναι δυνατές. Η πίεση σαφώς και είναι καλοδεχούμενη, έχει πολλά χρόνια η ομάδα να έχει τέτοια πίεση αλλά είναι καλοδεχούμενη. Μας έδωσε ώθηση και το Κύπελλο και τα περσινά playoffs και μπήκαμε στο καινούργιο πρωτάθλημα γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να πάει χαμένο κανένα παιχνίδι. Ημασταν μια έτοιμη ομάδα που μπήκε και έκανε έναν εκπληκτικό πρώτο γύρο. Χάθηκαν και κάπου βαθμοί αλλά θα προχωρήσουμε για το επόμενο διάστημα που είναι απαιτητικό».

Για τα τρία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ που ακολουθούν: «Ωραία παιχνίδια. Αυτά χαιρόμαστε να τα παίζουμε εμείς οι παίκτες, θα γίνουν ωραία ματς και ο καλύτερος ας προχωρήσει στον θεσμό».

Για το αν θα κριθεί ο τίτλος στα play offs απάντησε: «Θα το δούμε αν πάρουμε τα ματς, θα μπούμε και με προβάδισμα, αυτός είναι ο στόχος μας. Πιστεύω όμως πως θα κριθεί στο τέλος». Παράλληλα μίλησε και για το δοκάρι του Μπάλαν, λίγο πριν το 0-1 του Σπόραρ. «Εκεί νευρίασα να σας πω την αλήθεια. Γιατί βιαζόμαστε να παίξουμε το ελεύθερο. Ανθρώπινο λάθος από τον Σένκεφελντ να γλιστρήσει αλλά σταθήκαμε τυχεροί».

Οσο για τη «μάχη» του τίτλου υπογράμμισε: «Ο καθένας έχει τα καλά του διαστήματα. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά, η ΑΕΚ στην αρχή δεν ήταν καλή αλλά μετά ένα καλό πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν σταθεροποιήσει την απόδοση τους. Και εμείς και όλες οι ομάδες έχουν το ειδικό βάρος να διεδικήσουν τον τίτλο»

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*