Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κουλιμπαλί: “Έχω πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα”

Κουλιμπαλί: “Έχω πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα”

Ότι έχει στα χέρια του πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα αποκάλυψε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος πρόσθεσε ότι θα ήταν καλό και για αυτόν και για τον Πλατανιά να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

 Μέχρι το καλοκαίρι του 2017 δεσμεύεται στον Πλατανιά ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ο οποίος ωστόσο είναι… φευγάτος. Πρόθεση της ΠΑΕ είναι να τον πουλήσει, ενώ και ο ίδιος έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο μπακ από το Μάλι έδωσε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Γαλλίας και αποκάλυψε ότι έχει πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα. “Θέλω να αποχωρήσω. Το ίδιο και η ομάδα, θέλει να με πουλήσει. Οπότε θα είναι καλό και για τους δυο μας να φύγω το καλοκαίρι” ανέφερε ο 26χρονος αμυντικός και πρόσθεσε: “Έχω πρόταση από μεγάλη ελληνική ομάδα, αλλά κοιτάζω και εκτός Ελλάδας. Το προτιμώ, η αλήθεια είναι, από το να μείνω εδώ”.

* Ο 23χρονος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός, Βιτάλι Πριντέτα, δεν έχει πείσει για την αξία του όσο προπονείται με τον Πλατανιά και θα αποχωρήσει. Ο εκπρόσωπός του, Άλεξ Πάνκοφ, έχει ενημερωθεί ήδη για αυτό.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

 πηγή : sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*