Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κορακάκης πιθανότατα με Παναθηναϊκό, αλλά…

Κορακάκης πιθανότατα με Παναθηναϊκό, αλλά…

Καταιγιστικές ήταν οι εξελίξεις στον Ατρόμητο μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας, με κυριότερη φυσικά την αποχώρηση του Νταμίρ Κάναντι, με τις δύο πλευρές πλέον να ακολουθούν χωριστούς δρόμους στην επόμενη μέρα τους.

Για τον Ατρόμητο αυτή φέρνει σε πρώτο πλάνο τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Περιστεριώτες φιλοξενούν τους «πράσινους» στην έδρα τους και στόχος είναι φυσικά μια πρώτη αντίδραση μετά τα όσα έχουν συμβεί, καθώς ο ίδιος ο Γιώργος Σπανός, που τους μίλησε σήμερα στα αποδυτήρια, τους ξεκαθάρισε ότι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για τα όσα έχουν συμβεί τη φετινή σεζόν.

Από την πλευρά τους οι παίκτες, διεμήνυσαν ότι η εικόνα τους πλέον θα είναι διαφορετική, αναγνωρίζοντας τα δικά τους λάθη, όμως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, φανερά εκνευρισμένος, είπε ότι δεν θέλει άλλα λόγια από αυτούς, παρά μόνο πράξεις εντός γηπέδου. Άλλωστε, τους είχε ξανακούσει τον Δεκέμβριο για αλλαγή της εικόνας, χωρίς να συμβεί κάτι ουσιαστικό.

Η αναζήτηση του διαδόχου του Αυστριακού τεχνικού προφανώς και είναι σε εξέλιξη, ωστόσο λόγω της πίεσης του χρόνου, είναι εξαιρετικά δύσκολο όποιος επιλεχθεί να είναι στον πάγκο με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο. Κατόπιν τούτου, ως υπηρεσιακή λύση θα είναι βάσει αυτών των δεδομένων ο Γιώργος Κορακάκης, εκτός αν βρεθεί προπονητής στις επόμενες ώρες.

Παρ’ όλα αυτά, ο Έλληνας τεχνικός που έχει στην ευθύνη του τη λειτουργεία των Ακαδημιών του συλλόγου, δεν πρόκειται να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, για τον πολύ απλό λόγο ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. Μάλιστα, στη σημερινή του ομιλία προς τους παίκτες τόνισε ότι θα κάνει τη δουλειά του ως επαγγελματίας για αυτό το ματς, το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι ίδιοι, όμως υπογράμμισε ότι θα τους καθοδηγήσει μόνο για αυτό το παιχνίδι, αφού δεν θέλει να έχει τον ρόλο του προπονητή της πρώτης ομάδας.

Για τα χαρακτηριστικά του νέου προπονητή, σε πρώτο πλάνο είναι περιπτώσεις που θα έχουν γνώση τόσο για τη χώρα που δουλεύουν, όσο και για την ομάδα που αναλαμβάνουν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*