Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κοντός: «Τα πρώτα δείγματα Κάτας στον Παναθηναϊκό και ο… αντι-Φόστερ»

Κοντός: «Τα πρώτα δείγματα Κάτας στον Παναθηναϊκό και ο… αντι-Φόστερ»

Οι πρώτες πινελιές του Όντεντ Κάτας στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού έγιναν εμφανείς στο ματς με τη Χίμκι και ο Δημήτρης Κοντός τις επισήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για ασφαλή συμπεράσματα, αλλά βλέπουμε μια ομάδα με μεγαλύτερη κίνηση στην επίθεση, που δεν υπάρχει πολλή ντρίμπλα, κυκλοφορεί πιο γρήγορα η μπάλα και υπάρχουν περισσότερες αποστάσεις. Ο Κάτας δεν αφήνει τις επιθέσεις να βαλτώνουν με έναν παίκτη να κρατά για ώρα την μπάλα. Είναι πιο απλοποιημένο το παιχνίδι, με συγκεκριμένους κανόνες και με συμμετοχή όλων των παικτών», τόνισε.

Όσο για το αν ο Μάρκους Φόστερ θα αντικατασταθεί μετά το χθεσινό DNP, είπε: «Αν θελήσει ο Φόστερ να φύγει και βρεθεί μια λύση, ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει έναν παίκτη που θα παίζει στο ‘1’ και το ‘2’. Η περίπτωση του Κόντι Μίλερ ΜακΙντάιρ δεν νομίζω πως θα προκριθεί, αν και έχει ενδιαφέρον. Ένας λόγος είναι πως δεν έχει πολύ καλό σουτ. Ο Παναθηναϊκός θέλει περισσότερο ‘άσο’ παρά ‘δυάρι’».

Για την παρουσία του Μήτογλου είπε: «Γύρισε στη φυσική του θέση, στο ‘4’, αλλά πήγε πολύ κοντά στο καλάθι. Είναι και πνευματικό θέμα η περίπτωσή του. Με τον Βόβορα στο πρώτο-δεύτερο λάθος έβγαινε αλλαγή και δεν είχε αυτοπεποίθηση ή ρυθμό. Τώρα βλέπουμε έναν παίκτη που νιώθει καλύτερα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*