Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κοντός: «Θα μείνει 21 μέρες χωρίς ματς ο Παναθηναϊκός, έχει μια βάση για Μπράουν»

Κοντός: «Θα μείνει 21 μέρες χωρίς ματς ο Παναθηναϊκός, έχει μια βάση για Μπράουν»

Κορωνοϊός και… Μήδεια αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να παραμείνει μακριά από τα γήπεδα από το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να δυσκολευθούν να βρουν άμεσα τα «πατήματά» τους, όπως επισήμανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός.

«Τελευταία φορά που έπιασαν μπάλα στα χέρια τους οι παίκτες ήταν στο ΣΕΦ. Έχουν περάσει 11 ημέρες και δεν έχει γίνει προπόνηση, ούτε ομαδική, ούτε ατομική. Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει πολύ πίσω, όχι μόνο σε επίπεδο δουλειάς που είχε αρχίσει να κάνει ο Κάτας, αλλά και φυσικής κατάστασης. Κάποιοι παίκτες θα δυσκολευθούν αρκετά να επιστρέψουν άμεσα. Το καλό είναι ότι δεν έχει πρωτάθλημα, αλλά ακολουθεί το ματς με την Άλμπα στις 26 του μήνα. Θα έχει μείνει 21 ημέρες χωρίς δράση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, μιλώντας για τα μεταγραφικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως δεν νομίζει ότι θα επιστρέψει ο Φελντέιν, καθώς οι «πράσινοι» δεν ψάχνουν για «δυάρι», ενώ σημείωσε ότι έχει μια βάση για τον Τζέι Κόβαν Μπράουν.

Ενώ ο Κοντός ανέφερε ότι προς το παρόν είναι ένας ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τον Φόστερ βασικό υποψήφιο.

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο Νέντοβιτς έχει στα σκαριά πρόταση ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ από άλλη ομάδα και ότι το «τριφύλλι» θα κάνει την προσπάθειά του, όπως και με τους Παπαπέτρου-Μήτογλου, αλλά είναι πρόωρο να πούμε κάτι.

Ακούστε εδώ το ηχητικό με το ρεπορτάζ:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*