Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κοντά σε Γκραντ ο Ολυμπιακός

Κοντά σε Γκραντ ο Ολυμπιακός

Την έκπληξη φαίνεται πως κάνει ο Ολυμπιακός στην επιλογή του επόμενου προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα μετά την απομάκρυνση του Πάουλο Μπέντο. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στη μέρα να υπάρξουν αποφάσεις ή και ανακοινώσεις.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Πρωταθλητής» επικαλούμενη πληροφορίες από τη Γαλλία, οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ρεμί Γκαρντ. Μάλιστα, ο Γάλλος προπονητής βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα για να συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες της συνεργασίας τους.

Ο 51χρονος προπονητής δείχνει αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας, έχοντας εργαστεί στη Λιόν (2011 με 2014), με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Γαλλίας και το Σούπερ Γαλλίας, και στην αγγλική Άστον Βίλα.

Την ίδια στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και με τον Φιλίπ Μοντανιέ (πρώην τεχνικό της Ρεάλ Σοσιεδάδ και της Νότιγχαμ), ο οποίος μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε απαντήσει στην πρόταση που είχε δεχθεί για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους υποψήφιους προπονητές είναι οι Ισπανοί Αϊτόρ Καράνκα, Χουάντε Ράμος και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σημείωσε σημαντικές επιτυχίες με τον ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια.

Ίσως οι Πειραιώτες να βολιδοσκοπούν τις προθέσεις των υποψήφιων προπονητών, εκείνοι με τη σειρά τους να αναλύουν στους ιθύνοντες το πλάνο τους και στη συνέχεια να γίνει η τελική επιλογή.

Εκείνο, πάντως, που βγαίνει προς τα έξω είναι πως σύντομα θα γίνει η επιλογή του επόμενου προπονητή του Ολυμπιακού, ώστε η ομάδα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων να πάει με νέο κόουτς στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*