Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κοντά και σε Γουόλτερς ο Παναθηναϊκός!

Κοντά και σε Γουόλτερς ο Παναθηναϊκός!

«Πρασινίζει» και ο Νέιτ Γουόλτερς!

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Μάριους Γκριγκόνις, ο Παναθηναϊκός φορτσάρει και για την προσθήκη του Νέιτ Γουόλτερς, με τον οποίο βρίσκεται κοντά σε συμφωνία, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του παίκτη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσουν τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο 31χρονος γκαρντ αποτελούσε τον εκλεκτό του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Νικ Καλάθη, αφού ο Μαυροβούνιος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον Αμερικανό από την κοινή τους θητεία στον Ερυθρό Αστέρα.

Κατά τα λοιπά, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα προχωρήσουν για απόκτηση ενός βασικού και ποιοτικού παίκτη για τη θέση «4», με τον Ντέρικ Γουίλιαμς να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τους.

Βέβαια για την ώρα, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει υψηλό κασέ, αλλά οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι για την οικονομική υπέρβαση.

Τέλος, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» έχουν ξεκαθαρίσει στον Χάουαρντ Σαντ-Ρος ότι δεν υπολογίζεται και ο Κουβανός έχει βγει στην αγορά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*