Home / Μπάσκετ / Euroleague / «Κληρώνει» για τέσσερις ενόψει Ρεάλ και Μπασκόνια στον Ολυμπιακό

«Κληρώνει» για τέσσερις ενόψει Ρεάλ και Μπασκόνια στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει στραφεί από την Κυριακή ουσιαστικά και μετά την δύσκολη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, στην διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας που ακολουθεί με Ρεάλ καιΜπασκόνια σε Μαδρίτη και Βιτόρια αντίστοιχα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, περιμένει να δει μέχρι και την τελευταία στιγμή σε πόσους και σε ποιους παίκτες μπορεί να υπολογίζει και η κρίσιμη μέρα είναι η Τρίτη, οπότε και η ομάδα θα ταξιδέψει για την Ισπανία. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι απόλυτα σίγουρο, όμως όλα δείχνουν πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ (αιμάτωμα στον μηρό) και Σάσα Βεζένκοφ (αμυγδαλίτιδα) θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν. Αμφότεροι νιώθουν πολύ καλύτερα και στην αυριανή προπόνηση θα φανούν περισσότερα.

Σε ότι αφορά τους Γιώργο Πρίντεζη και Κώστα Παπανικολάου, η συμμετοχή τους στην αποστολή, θα κριθεί από τα αποτελέσματα των τεστ για τον κορωνοϊό. Θυμίζουμε πως επτά μέρες μετά την νόσησή τους πρέπει να βγάλουν δύο αρνητικά για να μπορέσουν να αγωνιστούν. Το χρονικά περιθώριο ημερολογιακά το καλύπτουν, όμως όλα θα κριθούν από τα τεστ και τις ιατρικές εξετάσεις τους.

Αυτό που γίνεται πάντως εύκολα αντιληπτό, είναι πως και οι τέσσερις παίκτες είναι εκτός ρυθμού, ιδιαίτερα οι δύο τελευταίοι, καθώς έχουν χάσει πολλές προπονήσεις και αν καταφέρουν να αγωνιστούν θα το κάνουν σχεδόν απροπόνητοι. Όπως και να έχει, η τελική ετυμηγορία για όλους θα βγει αύριο, όπως και οι αποφάσεις του τεχνικού και ιατρικού τιμ για το αν θα ταξιδέψουν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*