Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Κλείνει» Μπελκαρουί και τρέχει για φορ η ΑΕΚ

«Κλείνει» Μπελκαρουί και τρέχει για φορ η ΑΕΚ

Τρέχει για να κλείσει δύο μεταγραφές άμεσα η ΑΕΚ. Πολύ κοντά ο Χισάμ Μπελκαρουί για τη θέση του στόπερ, το παλεύει ο Μιλοβάνοβιτς για Καστίγιο και Μπαλντέ.

Σε πολύ προχωρημένο στάδιο για την άμεση ολοκλήρωση τουλάχιστον μιας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ.

Η «Ένωση» έχει ουσιαστικά κλεισμένο τον Χισάμ Μπελκαρουί, ο μάνατζερ του οποίου έκανε λόγο για προσύμφωνο. Ο 26χρονος Αλγερινός στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Νασιονάλ, με την οποία είχε φέτος 10 συμμετοχές.

Μεγαλύτερη ανάγκη, ωστόσο, έχει η ΑΕΚ από επιθετικό. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προσπαθεί να φέρει εις πέρας κάποια από τις περιπτώσεις που δουλεύει εδώ και καιρό. Ο Νικολάς Καστίγιο που ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ και ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ που είναι ελεύθερος είναι οι δύο πιο προχωρημένες υποθέσεις, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι εύκολο κάποια από τις δύο να ολοκληρωθεί.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θα ήθελε την απόκτηση επιθετικού (αλλά και εξτρέμ, όπως και μέσου)… χθες, αλλά για την ώρα πορεύεται με τους παίκτες που υπάρχουν και ελπίζει σε κάποια ενίσχυση μέχρι τα παιχνίδια του Europa League. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 28 Ιουλίου και η «Ένωση» θα μάθει τον αντίπαλό της στην κλήρωση της Παρασκευής.

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*