Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Κλείνει» με ΟΠΑΠ η Σούπερ Λίγκα

«Κλείνει» με ΟΠΑΠ η Σούπερ Λίγκα

Κάτι παραπάνω από πιθανή είναι η συμφωνία της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήματος. Η αρνητική στάση (ειδικά του Ολυμπιακού) προκάλεσε κριτική, αλλά βρίσκεται λύση για το deal

Θέμα χρόνου θεωρείται να «κλείσει» η συμφωνία της Σούπερ Λίγκας με τον ΟΠΑΠ για τη χορηγία του πρωταθλήματος.

Όπως έγινε γνωστό από το μεσημέρι, ο Οργανισμός επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση, που είναι κατά πολύ ανώτερη από την άλλη που έχει στα χέρια της η διοργανώτρια.

Παρά τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν λοιπόν από τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Βέροια -όσον αφορά στο θέμα της αποκλειστικότητας- αναμένεται να ξεπεραστούν τα εμπόδια και να γίνει το deal.

Κάτι που θα γίνει με τις τρεις ομάδες να εξαιρούνται (όπως ζήτησαν), αλλά τις υπόλοιπες να δεσμεύονται ότι θα τηρήσουν τη δέσμευση να μη διαφημίσουν άλλη εταιρεία στη φανέλα τους και να εισπράττουν αντίτιμο ίσο του περσινού.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η αρνητική στάση που διαρκώς κρατούσε ο Ολυμπιακός έφερε αντιδράσεις από άλλες ομάδες, με τους εκπροσώπους τους ν’ ασκούν κριτική στον εκπρόσωπο των «ερυθρόλευκων», Γιάννη Βρέντζο.

Όσον αφορά στο θέμα της ΑΕΚ, αναγνωρίστηκε απ’ όλους ότι έχει δίκιο στο αίτημα να πληρωθεί βάσει της εμπορικής αξίας που της αποδιδόταν πριν τον υποβιβασμό (11,2%) και όχι βάσει αυτής που υποτίθεται ότι έχει ως «νεοφώτιστη» (3%).

Επειδή όμως για να πάρει τα χρήματα βάσει αυτού του ποσοστού πρέπει να κοπούν 100.000 ευρώ από κάθε ομάδα, αναμένεται να γίνουν επαφές ανάμεσα στην «Ένωση», τη Σούπερ Λίγκα και τη NOVA (που συνηγορεί στο αίτημα) ώστε να βρεθεί λύση και σ’ αυτό το ζήτημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*