Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Κλείδωσε» του τερματοφύλακα στον Ατρόμητο, στην Αθήνα για να υπογράψει ο Μάρκο Μάριτς

«Κλείδωσε» του τερματοφύλακα στον Ατρόμητο, στην Αθήνα για να υπογράψει ο Μάρκο Μάριτς

Τον εκλεκτό για να πλαισιώσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια του φαίνεται πως βρήκε ο Ατρόμητος, αφού οι Περιστεριώτες έφεραν στην Ελλάδα τον Αυστροκροάτης Μάρκο Μάριτς, με τον 26χρονο να βάζει το συντομότερο την υπογραφή του για 1,5 χρόνο, αφού φυσικά περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Μάριτς ήταν από την πρώτη στιγμή προτεραιότητα για τους «κυανόλευκους», όμως η οικονομική διαφορά δεν έφερε αρχικά συμφωνία. Η εναλλακτική λύση του Κάρλο Λέτιτσα δεν προχώρησε λόγω της δικαστικής διαμάχης του με την Κλουζ και έτσι ο Ατρόμητος, επέστρεψε στον όπως όλα δείχνουν νέο του παίκτη, με τον οποίο τελικά συμφώνησε και τον φέρνει στα Δυτικά Προάστεια μετά και την συμφωνία Μανδά-ΟΦΗ.



Το βιογραφικό του είναι πλούσιο, αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ραπίντ Βιέννης και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Στη συνέχεια πέρασε από Χόφενχαιμ, Λέγκια Γκντανσκ (δανεικός), Ανόβερο (δανεικός), Λίλεστρομ, ενώ τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν στο Ντάιναμο Χιούστον στις ΗΠΑ!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*