Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κλάτενμπεργκ: «Σωστές όλες οι διαιτητικές αποφάσεις»

Κλάτενμπεργκ: «Σωστές όλες οι διαιτητικές αποφάσεις»

Ορθές έκρινε όλες τις τελικές διαιτητικές αποφάσεις στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Από το… μικροσκόπιο πέρασε αρχικά το το πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τελικά έχασε ο Ματιέ Βαλμπουενά, κρίνοντας ότι ήταν σωστή η υπόδειξη της παράβααης, αφού ο Χουτεσιώτης ανέτρεψε τον Ελ Αραμπί, αφού ο τελευταίος είχε προλάβει να πάρει πρώτος την μπάλα.

Κανονικό ήταν και το γκολ της ισοφάρισης της Λαμίας κόντρα στον Βόλο, αφού δεν υπήρξε ουσιαστικό μαρκάρισμα για να μην μετρήσει το τέρμα της ομάδας της Φθιώτιδας, ενώ σωστά άλλαξε το χρώμα της κάρτας στον Βάτερμαν και από κίτρινη έγινε κόκκινη, διότι ο Τζόλης θα προλάβαινε την μπάλα και θα μπορούσε να σκοράρει.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θεωρεί ότι σωστά καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, αφού η παρεμπόδιση του Σιμόες στον Μανδά ήταν «μηδαμινή» και μάλιστα θα έπρεπε να δοθεί νωρίτερα πέναλτι στον Γούτα για ανατροπή του Ολιβέιρα και επιπλέον σωστό χαρακτήρισε και τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ του Ατρόμητου.

Δείτε την κριτική του Κλάτενμπεργκ:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*