Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στον Βαλμπουενά»

Κλάτενμπεργκ: «Κανένα πέναλτι στον Βαλμπουενά»

Σύμφωνος με την απόφαση του Ευστάθιου Γκορτζίλα και Βασίλη Φωτιά (VAR) να μην δώσουν πέναλτι στον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην καθιερωμένη κριτική της αγωνιστικής.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τόνισε: «Ο διαιτητής που ήταν τέλεια τοποθετημένος θεώρησε ότι η επαφή ήταν ελάχιστη και ως εκ τούτου φυσιολογική. Ο VAR έλεγξε τη φάση και δεν θεώρησε ότι αυτό ήταν ένα σαφές και προφανές λάθος από τον διαιτητή. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή ότι η επαφή ήταν ελάχιστη και δεν εμπόδισε τη δυνατότητα του επιθετικού να παίξει την μπάλα. Επίσης, πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021/22, η ΚΕΔ/ΕΠΟ ενημέρωσε όλους τους αξιωματούχους διαιτησίας ότι μία τέτοια ελάχιστη επαφή δεν αναμένεται να τιμωρείται σύμφωνα και με τις οδηγίες της UEFA».

Επιπλέον, η δεύτερη φάση που σχολιάστηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ είναι το χέρι του Κάργα του ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι επίσης δεν υπάρχει πέναλτι, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο πόδι του αμυντικού.

Δείτε την κριτική του Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*