Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κλάους: «Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε»!

Κλάους: «Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε»!

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Amsterdam Arena» εμφανίστηκε ο Κλάους Αθανασιάδης.

Στην κάψα του να παίξει κόντρα στον Άγιαξ στάθηκε ο Κλάους Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως η ομάδα του είναι σε θέση να φύγει με θετικό αποτέλεσμα την Τρίτη από το «Amsterdam Arena».

Αναλυτικά:

«Εχουμε δουλέψει πολύ πάνω στον Αγιαξ. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση σε ότι αφορά το αγωνιστικό επίπεδο. Η ομάδα πιστεύω θα φύγει από εδώ με καλό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ έχει συγκέντρωση και πειθαρχία φέτος και αυτά θα μας βοηθήσουν να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Οι ευκαιρίες που θα μας δοθούν θα είναι λίγες, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε για να φύγουμε με το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Ο Αγιαξ είναι μία μεγάλη ομάδα. Τους σεβόμαστε, αλλά δεν τους φοβόμαστε. Ηρθαμε εδώ με ένα σκοπό να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.Το 2010 ήμουν στην αποστολή όμως ήμουν μικρός. Είναι παιχνίδια που θέλεις να παίξεις και δεν τα ξεχνάς. Ο καθένας μας θέλει να παίξει σε αυτό το παιχνίδι».

Για την κατάστασή του:
«Είχα ένα πρόβλημα στον προσαγωγό. Είμαι όμως 100% έτοιμος να αγωνιστώ. Προφυλάχθηκα και είμαι καλά. Είναι ιδιαίτερα παιχνίδια και για εμάς. Είναι ο στόχος μας να πετύχουμε το βήμα παραπάνω και να μπούμε στους ομίλους του Champions League. Εχουμε παρακολουθήσει τον Αγιαξ, ξέρουμε πως θα μας πιέσουνε και πιστεύω θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε».

 

Πηγή:Sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*