Η Κηφισιά «μετακόμισε» ξανά τη φετινή αγωνιστική περίοδο και από τη Νεάπολη θα παίξει τους τελευταίους δύο εντός έδρας αγώνες της στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Σήμερα, στο πρώτο από αυτά τα παιχνίδια, υποδέχεται τον Ατρόμητο (19:00, CosmoteSport2 HD, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr), με αμφότερες τις ομάδες να μην έχουν τίποτα για το οποίο να ανησυχούν.
Η Κηφισιά, με το «διπλό» στις Σέρρες και με τα αποτελέσματα του περασμένου Σαββάτου, είναι πλέον οριστικά στη μεγάλη κατηγορία και τη νέα σεζόν. Οι Περιστεριώτες ουδέποτε κινδύνευσαν, με το σύνολο του Κέρκεζ να βρίσκεται την τελευταία στιγμή στα Playouts και να συμμετέχει στη διαδικασία χωρίς ουσιαστικό άγχος.
Η ομάδα από τα δυτικά προάστια ηττήθηκε 2-1 μπροστά στο κοινό της από τον Παναιτωλικό πριν από τρεις ημέρες, ενώ με το ίδιο σκορ η ομάδα του Λέτο είχε επικρατήσει με ανατροπή απέναντι στους Σερραίους.
Στους 40 βαθμούς ο Ατρόμητος, στους 37 η Κηφισιά, με τον «Σέμπα» να δηλώνει πως η νίκη επιβίωσης ήταν το μεγαλύτερο αποτέλεσμα της προπονητικής του καριέρας μέχρι στιγμής, μαζί με τα σημαντικά μαθήματα που πήρε.
SportSite.gr Αθλητικά νέα, ειδήσεις