Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Υπάρχει διαφορά, αλλά καλή διάθεση μεταξύ ΑΕΚ-Λιβάγια»

Κετσετζόγλου: «Υπάρχει διαφορά, αλλά καλή διάθεση μεταξύ ΑΕΚ-Λιβάγια»

Το κλίμα μεταξύ ΑΕΚ και Μάρκο Λιβάγια έχει βελτιωθεί, αλλά υπάρχει ακόμη διαφορά να γεφυρωθεί για να συμφωνήσουν για ανανέωση, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Με τον Λιβάγια έχει βελτιωθεί η κατάσταση αρκετά, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα κλείσει. Υπάρχουν ακόμη κάποιες διαφορές, αλλά υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Θα τα ξαναπούν τη Δευτέρα. Η οικονομική διαφορά δεν είναι τεράστια, αλλά είναι ένα ποσό που είναι ικανή να χαλάσει το deal. Θα πρέπει να βρεθεί εκεί ένας τρόπος να τα βρουν. Μετά τον Λιβάγια θα γίνει και η κουβέντα με τον Ολιβέιρα», τόνισε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Γούτα και Παρρά και πρόσθεσε πως μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα κλείσει το δεξί μπακ.

Σχετικά με το πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ, είπε: «Ο Σιμάνσκι φαίνεται πως έχει ένα προβάδισμα για να είναι ο τρίτος του κέντρου δίπλα σε Σιμόες και Γαλανόπουλο. Δεν βλέπω τον Σάκχοφ να παίζει σε τρίτο σερί ματς. Ο Κρίστισιτς θα είναι έτοιμος για την αποστολή, θα δούμε για τους Τσιγκρίνσκι και Ανσαριφάρντ. Μπροστά θα παίξει ο Γκαρσία σίγουρα και για τις άλλες θέσεις είναι ανοιχτό. Μπορεί να δούμε τον Λιβάγια ακόμη και σέντερ φορ με τον Μάνταλο στα άκρα. Στην άμυνα Λάτσι-Σβάρνας και Μπακάκης δεν αλλάζουν, με τον Λόπες να έχει προβάδισμα για το αριστερό άκρο, ενώ ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*