Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Σενάριο ακόμα του Σαλσίδο, ανεβάζει στροφές για στόπερ η ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Σενάριο ακόμα του Σαλσίδο, ανεβάζει στροφές για στόπερ η ΑΕΚ»

Αφού ενημέρωσε πως σε λίγη ώρα θα έχουμε την ανακοίνωση της μεταγραφής του Γενς Γιόνσον στην ΑΕΚ από τον… ΟΠΑΠ, ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις περιπτώσεις που φαίνεται πως απασχολούν την «Ένωση» για την ενίσχυση στα στόπερ.

«Για τον Σαλσίδο υπάρχουν δημοσιεύματα στον Καναδά, ότι ο παίκτης θέλει να φύγει και η Τορόντο θέλει να τον δώσει δανεικό και κάπου εδώ κολλάει η περίπτωση του Αλμέιδα που πήγε ένα βήμα μπροστά στην καριέρα του. Ο Σαλσίδο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και είπε μία τρομερή ιστορία και με προτροπή του Αλμέιδα είχαν πάει στο σπίτι του παιδιού για να του συμπαρασταθούν», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Τα δεδομένα είναι τα εξής. Δεν υπάρχει πρόταση. Το Τορόντο είχε αγοράσει τον παίκτη πριν από πέντε μήνες έναντι 7,5 εκατ. δολάρια. Είναι δύσκολο να υπάρξει πώληση. Η πιο λογική έχει ένας δανεισμός. Θα μπορούσε να γίνει δανεισμός. Δεν ξέρω αν μπορεί να υπάρξει κάτι στην πορεία. Σημαντικό ρόλο παίζει η σχέση του με τον προπονητή. Είναι ένα σενάριο που δεν έχεις να ακουμπήσεις σε πραγματικά γεγονότα. Θα μπορούσε πιο εύκολα να πάει στο Μεξικό αντί να έρθει στην Ελλάδα», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Κοιτάει κάποιες περιπτώσεις ελεύθερων ή παίκτες που είχε στη λίστα της, ενώ ταυτόχρονα προτείνονται καθημερινά παίκτες. Έχει προταθεί ο Μπάστος, ο οποίος είχε θητεία στο Καμπιονάτο και έπαιζε στην Αλ Αΐν. Σαν τον Μπάστος έχουν προταθεί αρκετοί ακόμα. Θα προσπαθήσει να εξαντλήσει να τις πιθανότητες για να πάρει κάποιον παίκτη από αυτούς που της προτείνονται».

Από εκεί και πέρα, μίλησε για το θέμα του σέντερ φορ, εφόσον αποχωρήσει ο Λιβάι Γκαρσία ή κάποιος άλλος παίκτης από το υπάρχον ρόστερ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*