Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις Λιβάγια-Ολιβέιρα»

Κετσετζόγλου: «Πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις Λιβάγια-Ολιβέιρα»

Άμεσες θα πρέπει να είναι οι εξελίξεις στις υποθέσεις ανανέωσης συμβολαίων των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Εδώ και έξι μήνες μιλάει με την ΑΕΚ, που περιμένει μια απάντηση αλλά δεν την έχει πάρει ακόμη. Δύσκολα θα γίνει κάτι πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά μετά θα πρέπει το θέμα να ξεκαθαρίσει. Το ίδιο και με τον Ολιβέιρα. Η πρόταση στον Κροάτη είναι για 1 εκατ. ευρώ ετησίως για 4 χρόνια, είναι μια καλή προσφορά και δεν πρόκειται να αυξηθεί. Ο Λιβάγια έχει αφήσει το θέμα στον μάνατζέρ του σε αντίθεση με τον Ολιβέιρα, που θα αποφασίσει ο ίδιος. Σίγουρα ο Πορτογάλος δεν θα πάρει 1,2 εκατ. ευρώ, που είναι το τωρινό του συμβόλαιο, αλλά μπορεί να πάρει τα χρήματα που προσφέρονται και στον Λιβάγια», ανέφερε.

Όσο για την προσπάθεια αποσυμφόρησης στο ρόστερ της ΑΕΚ, είπε: «Θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες. Ο Σαμπανάτζοβιτς ήταν να δοθεί δανεικός από το καλοκαίρι, αλλά τότε οι απουσίες στη μεσαία γραμμή τον κράτησαν στην ομάδα. Δεν θα φύγουν παίκτες που θεωρούνται βασικοί, εκτός κι αν προκύψει κάτι έκτακτο, όπως μια πρόταση από το εξωτερικό».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*