Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Ο Χιμένεθ δεν έχει ασχοληθεί με την επίθεση, δουλεύει μόνο στην άμυνα»

Κετσετζόγλου: «Ο Χιμένεθ δεν έχει ασχοληθεί με την επίθεση, δουλεύει μόνο στην άμυνα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στη βελτίωση της ΑΕΚ στην αμυντική λειτουργία, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Ο Χιμένεθ από τη μέρα που ήρθε δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με επιθετική τακτική. Ασχολείται αποκλειστικά με το κομμάτι της άμυνας. Θα δούμε στα επόμενα παιχνίδια σίγουρα καλύτερη αμυντική λειτουργία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το θέμα είναι από εκεί και πέρα η διάρκεια και η δομική βελτίωση, ώστε να εκμεταλλευτεί και την ποιότητα που υπάρχει μπροστά», τόνισε.

«Στην ψυχολογική προετοιμασία δεν χρειάζεται να πει πολλά πράγματα. Οι παίκτες από μόνοι τους ξέρουν πως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι της χρονιάς και αν δεν εμφανιστούν όπως πρέπει κινδυνεύουν όχι μόνο με ήττα, αλλά και με κάτι χειρότερο», πρόσθεσε.

Για τα μεταγραφικά είπε πως «… δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Πιθανότατα θα κριθεί αναγκαία μια προσθήκη δεξιού μπακ, πιστεύω πως θα ήθελε έναν παίκτη εκεί με επιθετικές αρετές, όπως ήταν ο Γκάλο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*