Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Ο Γκαρσία είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος»

Κετσετζόγλου: «Ο Γκαρσία είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος»

Το εγκώμιο του Λιβάι Γκαρσία έπλεξε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου μετά την εξαιρετική εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε στη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη (0-1).

«Ο Γκαρσία για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος από άποψη προσόντων. Είναι τρομερά γρήγορος και δυνατός, έχει τεχνική, στο ένας με έναν δεν κόβεται και έχει καταπληκτικά χτυπήματα στα στημένα. Κάνει τη διαφορά και το θέμα είναι να έχει διάρκεια στην απόδοσή του», τόνισε.

Σχολιάζοντας τη γενικότερη απόδοση της ΑΕΚ, είπε: «Η ομάδα έδειξε πολλά καλά στοιχεία, με τρέξιμο, πίεση και διάθεση αυτοθυσίας. Η αμυντική λειτουργία της αμέσως διορθώθηκε με τον Χιμένεθ και έδειξαν και οι αμυντικοί της ότι είναι πολύ καλύτεροι από ό,τι έδειξαν. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε απέναντι σε μια ομάδα που έχει ποιότητα και επιθετικές αρετές. Θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ, τόσο πριν το 0-1 όσο και μετά».

Όσο για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο ανέφερε πως «… θα είναι ίσως πιο δύσκολο από αυτό με τον Άρη. Ίσως να δούμε 4-3-3 με τον Μάνταλο εσωτερικό μέσο. Ο Νεντελτσιάρου είναι πολύ δύσκολο να προλάβει, αλλά με αυτά που έδειξε χθες ο Λάτσι πλέον ο Χιμένεθ θα τον έχει στο ροτέισον».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*