Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Μην απαξιώσουμε παίκτες όπως ο Τσούμπερ – Μπορεί Σάντος ακόμη κι αν πάει Μουντιάλ»

Κετσετζόγλου: «Μην απαξιώσουμε παίκτες όπως ο Τσούμπερ – Μπορεί Σάντος ακόμη κι αν πάει Μουντιάλ»

Το χειρότερο που μπορεί να κάνει η ΑΕΚ σε μια ήδη κάκιστη σεζόν είναι να απαξιώσει κάποιους από τους αναμφισβήτητα ποιοτικούς παίκτες της, όπως ο Στίβεν Τσούμπερ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Όπως είναι τώρα η ομάδα, όλοι οι παίκτες φαίνονται κακοί. Το βασικό θέμα της ΑΕΚ είναι να μην κάψει τους καλούς παίκτες που έχει. Παίκτες όπως ο Τσούμπερ, που ήταν πρώτος σε ασίστ στο Euro, με πολύ καλές εμφανίσεις και παίζοντας σε ένα πρωτάθλημα που οι περισσότεροι βλέπουν μόνο στην τηλεόραση, φτάσαμε να συζητάμε αν κάνουν για την ομάδα. Τα 1,6 εκατ. που πρέπει να δώσει η ΑΕΚ είναι ένα υπερ-δίκαιο ποσό για να τον αγοράσει. Σίγουρα δεν είναι ο παίκτης του πρώτου γύρου, αλλά και η ΑΕΚ δεν είναι η ομάδα του πρώτου γύρου. Δεν αμφισβητείται η αξία του ποδοσφαιριστή. Αυτό που προέχει για την ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι ο προπονητής. Θεωρώ δύσκολο ένας προπονητής, σαν τον Σάντος για παράδειγμα, να μπορεί να έχει με 1,6 εκατ. ευρώ τον Τσούμπερ και να πει όχι. Η ΑΕΚ δεν έχει κανένα παράπονο από εκείνον, ούτε από την συμπεριφορά, ούτε από τον επαγγελματισμό του», ανέφερε.

Όσο για τα κρίσιμα μπαράζ που έρχονται για το μέλλον του Φερνάντο Σάντος, είπε: «Ακόμη κι αν περάσει η Πορτογαλία στο Μουντιάλ, δεν πρέπει να αποκλείσουμε να έρθει ο Σάντος στην ΑΕΚ. Αν δεν περάσει, θεωρητικά είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Σίγουρα από την πλευρά του υπάρχει διάθεση, αλλά δεν έχει μπει σε σοβαρές συζητήσεις ενώ υπάρχουν μπροστά τα μπαράζ. Θα έχουμε εξελίξεις σύντομα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*