Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Δικαιολογημένη η οργή Μελισσανίδη-Ντροπή ο τρόπος που έχασε η ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Δικαιολογημένη η οργή Μελισσανίδη-Ντροπή ο τρόπος που έχασε η ΑΕΚ»

Για ντροπιαστική ήττα μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολιάζοντας το χθεσινό κάζο της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό (1-2) στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Μάλιστα δικαιολόγησε την οργή του Δημήτρη Μελισσανίδη μιλώντας για έλλειψη ατομικής ευθύνης μέσα στην ομάδα.

«Μετά από ήττα στο γήπεδο ήταν η δεύτερη φορά που πάει στα αποδυτήρια και αυτό δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό που έγινε. Χθες δεν μίλησε καν με τον Γιαννίκη, ούτε καν τον αναζήτησε. Αυτά που γράφτηκαν ήταν τα μόνα που μπορούσαν να γραφτούν από όσα ειπώθηκαν. Βγήκε μια οργή που δεν ξέρω πού μπορεί να οδηγήσει, αλλά τη θεωρώ δικαιολογημένη. Η διοίκηση έχει δείξει εμπράκτως ότι πιστεύει τον προπονητή και μετά την ήττα από τον ΟΦΗ του ανανέωσε το συμβόλαιο. Από την άλλη είδαμε πιο γρήγορη επιρροή του Γιαννίκη στα πρώτα παιχνίδια παρά στη συνέχεια. Σίγουρα πρέπει να πάρει παίκτη η ΑΕΚ, αλλά το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Σαν να έχει χαθεί κάτι στην ομάδα. Η αλλαγή προπονητή σε αυτή τη φάση δεν είναι λύση, αλλά η κατάσταση είναι ανησυχητική», τόνισε.

Παράλληλα έκανε λόγο για έλλειψη ατομικής ευθύνης στην ΑΕΚ. «Όταν μια ομάδα προηγείται και τρώει γκολ που δέχεσαι μόνο όταν είσαι πίσω στο σκορ και είναι όλοι μπροστά για να ισοφαρίσουν, τι να πούμε… Μετά το 1-1 η ΑΕΚ δεν έκανε ευκαιρία και δέχτηκε ένα εξοργιστικό γκολ. Ο Σάκχοφ και ο Μάνταλος πάνε περπατώντας και ο Μεντόσα πιάνει ένα σουτ που δεν πιάνεται. Δεν μπορεί να σουλατσάρει έξω από την περιοχή σου ένας παίκτης και να τον κοιτάς. Αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας, υπάρχει έλλειψη υπευθυνότητας από όλους. Είναι ντροπή να δέχεσαι αυτά τα γκολ, εγώ αν ήμουν προπονητής ή παίκτης της ομάδας, θα ντρεπόμουν».

Όσο για τη διαιτησία, είπε: «Ο Μάρτενσον έπρεπε να αποβληθεί, είναι ορισμός της κόκκινης κάρτας το πάτημα στον Άμραμπατ, σε μια φάση στο 1-0. Για το φάουλ στον Μάνταλο, είναι στην κρίση του διαιτητή, αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι σοβαρό λάθος του παίκτη που χάνει εκεί την μπάλα και δέχεται αυτό το γκολ. Για το χέρι στην περιοχή, δεν υπάρχει πέναλτι, είναι ο ορισμός του ακούσιου».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*