Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Δεν υπάρχει άλλος χαφ στην Ελλάδα σαν τον Εντσάμ»

Κετσετζόγλου: «Δεν υπάρχει άλλος χαφ στην Ελλάδα σαν τον Εντσάμ»

Τα δεδομένα της υπόθεσης του Ολιβιέ Εντσάμ που από χθες έγινε γνωστό πως απασχολεί την ΑΕΚ ανέλυσε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον Κώστας Κετσετζόγλου.

«Είχε πρόβλημα με τον προηγούμενο προπονητή και έφυγε δανεικός. Γύρισε στη Σέλτικ, ούτε εκεί καίγονται να τον κρατήσουν. Εδώ και μέρες έχουν έρθει σε επαφή μαζί του η ΑΕΚ. Του έχει κάνει μία εξαιρετική πρόταση, πάνω από 1 εκατ. ευρώ το χρόνο», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε: «Στη Σκωτία υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Σέλτικ τον αφήνει ελεύθερο. Υπάρχει κριτική για την κίνηση αυτή. Προφανώς στη Σέλτικ πιστεύουν ότι έκλεισε ο κύκλος του και δεν υπάρχει νόημα να συνεχίσει.

Υπάρχει πρόταση που ικανοποιεί τον παίκτη, απλά ο παίκτης έχει πει πως θέλει να κοιτάξει μεγάλη Βρετανία. Είναι μία δύσκολη περίπτωση, ότι βγήκε τη δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Έχει πέσει με τα μούτρα και περιμένουμε. Είναι ένας εκπληκτικός παίκτης και απορούσα πώς έπαιζε στην Σέλτικ, ενώ μπορεί να πάει σε ένα μεγάλο κλαμπ. Τέτοιο χαφ δεν υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις υποθέσεις των Τζαβέλλα, Κίτσιου, Πλάνιτς, Σπάιτς και γενικότερα του κεντρικού αμυντικού, ενώ τόνισε πως δεν τίθεται θέμα Νάτσο Μαρτίνες για τους «κιτρινόμαυρους».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*