Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Βασικός υποψήφιος ο Χιμένεθ, με ένα τηλέφωνο έρχεται στην ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Βασικός υποψήφιος ο Χιμένεθ, με ένα τηλέφωνο έρχεται στην ΑΕΚ»

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το «αντίο» της ΑΕΚ στον Μάσιμο Καρέρα, όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας επισήμανε πως «σχεδόν πάντα τέτοια εποχή ψάχνει για προπονητή η ΑΕΚ» και κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα.

«Υπάρχουν οι γνωστές υποψηφιότητες: ο Χιμένεθ και ο Πογέτ που σκέφτεται ο Ίβιτς. Δεν ξέρω αν αυτή τη φορά θα υπάρξει τρόπος να βρεθεί συνεργασίας. Έχει μπροστά της και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι περισσότεροι παίκτες τον θέλουν. Τουλάχιστον αυτοί που έχουν δουλέψει μαζί του. Ξέρουν ότι θα δώσει μία πνοή στην ομάδα, αλλά στην ΑΕΚ το σκέφτονται πως θα έρθει για 4η φορά τα τελευταία χρόνια. Την τελευταία φορά είχε φύγει με απόφαση της ΑΕΚ. Και ο ίδιος επιδίωκε να πάει στην Ισπανία, αν και στη Λας Πάλμας απέτυχε και έφυγε πολύ γρήγορα. Το πιθανότερο είναι να καταλήξει στον Χιμένεθ», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ο Μανόλο είναι ο βασικός υποψήφιος. Με ένα τηλέφωνο έρχεται… Αν δεν υπήρχε η ΑΕΚ, η καριέρα του θα ήταν πολύ μικρότερη, καθώς εδώ πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αν έβρισκε μία άλλη περίπτωση που να έβλεπε άμεσα αποτελέσματα, μπορεί να την επέλεγε.».

Καταλήγοντας, ο Κώστας Κετσετζόγλου υπογράμμισε: «Το υλικό που έχει τώρα η ΑΕΚ, οι παίκτες της μπορούν να παίξουν καλύτερα».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*