Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Βαριά άρρωστη η κατάσταση στην ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Βαριά άρρωστη η κατάσταση στην ΑΕΚ»

Ανήμπορη έδειξε η ΑΕΚ στο χθεσινό ματς με τον Βόλο με αποτέλεσμα να γνωρίσει μια ήττα που τη βάζει σε περιπέτειες, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι βαριά άρρωστη η κατάσταση στην ΑΕΚ. Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορείς να περιμένεις στο επόμενο παιχνίδι. Με πρόσωπο σαν το χθεσινό δεν θα βγει Ευρώπη στα playoffs και έχασε την ευκαιρία να έχει μια καλή διαφορά. Είδαμε μια ομάδα ανήμπορη στο Βόλο, που θα μπορούσε να χάσει και πιο εύκολα. Φάνηκε η απειρία του Μιτάι στη φάση του πέναλτι και θα ξαναπώ ότι η ομάδα βιάστηκε να διώξει τον Ινσούα. Ο Μιτάι μπορεί να φτάσει ψηλά, αλλά πέρσι έπαιζε στην Κ17, ούτε καν στην Κ19 και πρέπει να φτιάξει το κορμί του. Η ΑΕΚ είχε μπροστά της ένα ολόκληρο ημίχρονο και δεν κατάφερε να κάνει ούτε μία φάση», ανέφερε.

Όσο για το αν διορθώνεται η κατάσταση; «Αν η ΑΕΚ παρουσιαστεί σοβαρή, μπορεί να βγει και δεύτερη. Από τη δεύτερη αγωνιστική των playoffs και μετά θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές κι αν δεν προκύψει άλλο πρόβλημα μόνο ο Σιμόες δεν θα είναι έτοιμος. Ο Χιμένεθ είχε πει στον Μελισσανίδη πως τότε θα μπορέσει να παρουσιάσει τη δουλειά που έχει κάνει. Μένει να το δούμε…».

Τέλος, ήταν καθησυχαστικός για τις ενοχλήσεις του Γκαρσία λέγοντας πως «… δεν έχει κάτι σοβαρό, δεν θα κάνει καν εξέταση».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*