Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Κετσετζόγλου: «Έτσι κατεβαίνει με Βελέζ η ΑΕΚ – Ίσως πάρει εξτρέμ νωρίτερα από μπακ»

Κετσετζόγλου: «Έτσι κατεβαίνει με Βελέζ η ΑΕΚ – Ίσως πάρει εξτρέμ νωρίτερα από μπακ»

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην ΑΕΚ -τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε μεταγραφικό επίπεδο- ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Βασίλη Βέργη, αναφέρθηκε αρχικά στα πλάνα του Μιλόγεβιτς για το παιχνίδι με τη Βελέζ, εκτιμώντας ότι σε μεγάλο βαθμό θα εμπιστευτεί την ενδεκάδα του φιλικού με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Εξήγησε λοιπόν ότι οι μόνες αλλαγές που φαίνονται πιθανές είναι η είσοδος του Στάνκοβιτς (που είναι πλέον έτοιμος) αντί του Τσιντώτα και αυτή του Σβάρνα αντί του Νεντελτσιάρου, σημείωσε ότι θα έχει ενδιαφέρον ποιος εκ των Λόπες-Μιτάι θα προτιμηθεί για το αριστερό άκρο και τόνισε ότι (παρόλο που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση) είναι δύσκολο να ξεκινήσουν οι Βράνιες-Αραούχο.

Όσο για τις δυο βασικές κινήσεις που έχουν απομείνει στο θέμα της ενίσχυσης, επανέλαβε ότι υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται σοβαρά και εκτίμησε ότι δεν είναι καθόλου απίθανο τελικά ο αριστερός εξτρέμ ν’ αποκτηθεί νωρίτερα από τον δεξιό μπακ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*