Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Κεδέρης στο sport-fm.gr: «Εμείς θα πάμε στους τελικούς»

Κεδέρης στο sport-fm.gr: «Εμείς θα πάμε στους τελικούς»

Ραντεβού με την ιστορία της έχει η ΑΕΚ αύριο (24/4, 15:00). Η «Ένωση» αντιμετωπίζει στην πόλη Βελένιε την Γκορένιε, της οποίας είχε επικράτησε στο ΟΑΚΑ με 31-29, με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του EHF Cup.



Λίγο πριν την μεγάλη και ιστορική «μάχη» για την ελληνική ομάδα, ο Χρήστος Κεδέρης, μίλησε από την Σλοβενία στο sport-fm.gr για την αναμέτρηση στην εντυπωσιακή «Rdeca Dvorana».

Ο 27χρονος Έλληνας διεθνής εξτρέμ, που σήμερα κλήθηκε και στην προετοιμασία της Εθνικής, ξεκαθάρισε πως οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αναλύσει τον αντίπαλο τους και με «οδηγό» το ματς της περασμένης εβδομάδας στην Αθήνα, είναι πεπεισμένοι για την πρόκριση.



Αναλυτικά όσα είπε στο sport-fm.gr o Χρήστος Κεδέρης:

«Το αυριανό παιχνίδι είναι ένας πρόωρος τελικός. Έχουμε στα χέρια μας ένα ισχνό προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Παρόλα αυτά στόχος μας είναι αύριο με το που θα μπούμε στο γήπεδο να κερδίσουμε με οδηγό το ματς στο ΟΑΚΑ.

Έχουμε κάνει ανάλυση του αντιπάλου και θεωρώ ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πάμε στους τελικούς! Θα παίξουμε και για τους τραυματίες που είναι μέλος αυτής της ομάδας».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*