Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Καστρίτης: «Ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε με επιθετικά ριμπάουντ και τρίποντα»

Καστρίτης: «Ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε με επιθετικά ριμπάουντ και τρίποντα»

Την ήττα με 103-83 στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό γνωρίσε ο Άρης.

Οι Θεσσαλονικείς παρά την εξαιρετική εικόνα τους στο τρίτο δεκάλεπτο και μέχρι τα μέσα του τέταρτου, δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στο ματς, γνωρίζοντας μια βαριά ήττα.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Γιάννης Καστρίτης, στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, κάνοντας λόγο πως το παιχνίδι κρίθηκε στα τρίποντα και τα επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:



Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε με αρκετά επιθετικά ριμπάουντ και τρίποντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο γίναμε πιο συμπαγείς στην άμυνα, κάναμε κάποια κλεψίματα, βάλαμε και σουτ και έτσι αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση. Αλλά όταν έχεις να γυρίσεις από το -20 απέναντι στον Παναθηναικό δεν είναι εύκολο. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 54 πόντους, ξέφυγε εκεί το σκορ. Τα καταφέραμε για μιάμιση περίοδο να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά στο σκορ».

Για τον τραυματισμό του Κέλι: «Νομίζω ότι είναι εντάξει. Καρδιοχτυπήσαμε γιατί έχουμε πολλούς τραυματισμούς και απουσίες. Περαστικά και στον Γιάννη Σιδηροηλία που έκανε χειρουργείο. Είμαστε όλοι μαζί, μια οικογένεια και ότι και να γίνει αγωνιζόμαστε κάθε μέρα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*