Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κασελάκης: «Πρέπει να ανέβουμε βαθμολογικά και να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές»

Κασελάκης: «Πρέπει να ανέβουμε βαθμολογικά και να ξαναγίνουμε πρωταγωνιστές»

Ο διεθνής φόργουορντ των «πράσινων» τόνισε πως μετά τις δύο ήττες ήταν αναγκαία η νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει πρωταγωνιστής στην Ευρώπη, στάθηκε στην καλή άμυνα και ψυχολογία, τόνισε πως πρέπει να δίνει τον καλύτερο εαυτό του και στάθηκε στην ήττα από τη Ρεάλ.

Αναλυτικά: «Μία δύσκολη εβδομάδα με τρία εντός έδρας παιχνίδια. Είχαμε δύο ήττες και το σημερινό παιχνίδι ήταν must win. Ο προπονητής μας έδειξε τη βαθμολογία. Από ‘δω και πέρα, πρέπει να είμαστε σε κατάσταση alert για να διορθώσουμε τη βαθμολογική μας θέση.

Είμαστε σε μία ομάδα, η οποία έχει μάθει να πρωταγωνιστεί. Η διάθεση πρέπει να είναι στο max, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Η καλή άμυνα μας έφερνε ψυχολογία για την επίθεση και η καλή επίθεση μας έδινε την αμυντική ισορροπία. Η Άλμπα είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει, οπότε έπρεπε να έχουμε υπομονή στην επίθεση.

Όσον αφορά το ρόλο μου, από μένα δεν καθορίζεται το πόσο, αλλά το πως. Πρέπει όταν θα παίζω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Από ‘κει και πέρα, εφόσον ο προπονητής πιστεύει ότι πρέπει να μείνω στο παρκέ, να μου δίνει το χρόνο συμμετοχής.

Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη με τη Ρεάλ. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι το ξεχάσαμε την επόμενη μέρα και επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι με την Άλμπα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*