Home / Ομάδες / Κασίγιας: «Θα αποσυρθώ όταν το κάνει ο Μπουφόν»

Κασίγιας: «Θα αποσυρθώ όταν το κάνει ο Μπουφόν»

Ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν της Πόρτο, Ίκερ Κασίγιας, υποστηρίζει σε δηλώσεις του, πως δεν θα αποσυρθεί μέχρι να το κάνει ο Μουφόν!

Ο Ίκερ Κασίγιας ανανέωσε πριν από λίγες εβδομαδες το συμβόλαιό του με την Πόρτο, για τα επόμενα δύο χρόνια. Το ίδιο έκανε και ο 38χρονος Ιταλός τερματοφύλακας, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που ανανέωσε με την Γιουβέντους.

Πως συνδέονται αυτοί οι δύο τεράστιοι τερματοφύλακες; Ο Κασίγιας φρόντισε να συμβεί αυτό, μέσω δηλώσεών του, ερωτώμενος για το πότε σκέφτεται να αποσυρθεί.

«Όταν ο Μπουφόν αποσυρθεί, θα το κάνω και εγώ. Μόλις ανανέωσε και αυτό με κάνει χαρούμενο γιατί θα ανανεώσω και εγώ», δήλωσε στην «Gazzetta dello Sport».

«Όταν τελικά αποσυρθούμε, θα διοργανώσουμε ένα παιχνίδι ανάμεσα στους φίλους μου και τους δικούς του», ολοκλήρωσε.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας περιμένει το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του, στο Euro της Γαλλίας, κόντρα στην Τσεχία την Δευτέρα (13/06).

«Θα είναι πιο δύσκολο από το προηγούμενο Euro. Η Γαλλία είναι καλή, το Βέλγιο έχει δυνατή ομάδα και η Γερμανία είναι πρωταθλήτρια κόσμου. Η Ιταλία και η Πορτογαλία είναι πάντοτε επικίνδυνες», ανέφερε για το αυριανό παιχνίδι ο τερματοφύλακας της Πόρτο.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τουμπακάρης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*