Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Καρλίτος: «Είχα προτάσεις, αλλά αισθάνομαι τον Παναθηναϊκό ως οικογένεια μου»

Καρλίτος: «Είχα προτάσεις, αλλά αισθάνομαι τον Παναθηναϊκό ως οικογένεια μου»

Ο Καρλίτος αποκάλυψε πως είχε προτάσεις, αλλά δεν θέλησε να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό καθώς νιώθει την ομάδα ως οικογένειά του! Παράλληλα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως τον ενοχλεί να κάθεται στον πάγκο, αλλά σέβεται τις αποφάσεις του Μπόλονι.

Αναλυτικα όσα είπε στη NOVA:

«Ήταν δύσκολο παιχνίδι όπως όλοι οι αγώνες. Ξέραμε να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία και να εξουδετερώσαμε του αντιπάλου», είπε αρχικά.

Για τα τρία γκολ: «Το ποδόσφαιρο είναι περίπλοκο και συγχρόνως απλό. Μπήκαν 5 γκολ συνολικά. Ευτυχώς η ζυγαριά ήταν προς το δικό μας μέρος».

Για τα εξαιρετικά στατιστικά στο σκοράρισμα που έχει: «Δεν έχω τα λεπτά συμμετοχής που θα ήθελα. Ξέρω όμως ποια είναι η δουλειά μου και δεν πρόκειται να αλλάξω».

Για το γκολ: «Ο τερματοφύλακας ήταν στα καρέ του και δεν ήταν κανείς μπροστά του. Είχα τύχη γιατί του έφυγε η μπάλα. Αν δεν ήμουν εκεί, κανείς δε θα την έβαζε στα δίχτυα».

Για το τι είπε στον Αγκάγιεφ: «Με το που βγαίνει η μπάλα είδα πως πάει με πορεία όχι λογική. Δέκατα δευτερολέπτου που πρέπει να αποφασίσεις και σκεφτόμουν πως κάτι θα συμβεί. Το αστείο ήταν πως ο αντίπαλος έλεγε πως ήταν οφσάιντ αλλά ο τερματοφύλακας μου έδωσε την μπάλα και του το είπε. Παραδέχτηκε πως είπε… χαζομάρα και ζήτησε συγγνώμη».

Για τα ματς που ακολουθούν: «Κάθε νίκη είναι καλή για την αυτοπεποίθησή μας. Είμαι απ’ τους ανθρώπους που λέει πως το αποτέλεσμα δεν πρέπει να αλλάζει τη δουλειά που κάνεις στην προπόνηση. Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά πρέπει να προπονηθείς πιο σκληρά».

Για το αν σκέφτεται το ντέρμπι: «Σκέφτομαι το επόμενο ματς για το Κύπελλο».

Για το αν είχε προτάσεις: «Δε θα σας το κρύψω, αλλά δε θα σας κρύψω πως είμαι εδώ και πολύ χαρούμενος. Αισθάνομαι τον Παναθηναϊκό σπίτι μου, οικογένειά μου. Δε σκέφτηκα να ακολουθήσω αυτές τις προτάσεις, να φύγω».

Για το αν πεισμώνει όταν είναι στον πάγκο: «Δεν είναι εύκολο. Απ’ την άλλη μεριά είμαστε πολλοί ποδοσφαιριστές. Όλοι αξίζουν το σεβασμό. Αλλά ναι αισθάνομαι κάπως περίεργα, αλλά σεβασμός».

Για το που θέλει να γεννηθούν τα παιδιά του: «Στην Ισπανία. Αλλά να μεγαλώσουν στην Ελλάδα. Γεννιούνται στην Ισπανία επειδή με τον κορονοϊό είναι αδύνατη η μετακίνηση της μητέρας. Θα ήταν περηφάνια να γεννηθούν στην Ελλάδα για μένα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*