Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Καντζούρης: «Τα δώσαμε όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Καντζούρης: «Τα δώσαμε όλα μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στο Λαύριο για την πρόκριση στα ημιτελικά και σε όλους όσο εμπλέκονται με τη δική του ομάδα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, στεκόμενος στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε.

Αναλυτικά: «Να ξεκινήσω, δίνοντας συγχαρητήρια στο Λαύριο, το οποίο πραγματικά έδειξε ένα εκπληκτικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Και στον κόουτς Σερέλη. Νομίζω ότι είναι άξιοι συγχαρητηρίων.

Ήταν πολύ σταθεροί και έπαιξαν πολύ καλά και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο όταν δούμε το ρόστερ της ομάδας, που αποτελείται κυρίως από ρούκι Αμερικανούς. Μπράβο τους και καλή συνέχεια.

Όσον αφορά τη δική μου την ομάδα, νομίζω ότι τα δώσαμε όλα. Από την πρώτη ημέρα που ξεκινήσαμε, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Γι’ αυτό, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στο προσωπικό, σε όλο το stuff γενικότερα, στο οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δούλεψα ανάμεσα σε πολύ καλούς ανθρώπους.

Νομίζω ότι είναι κάτι που μένει σε τελική ανάλυση. Η ομάδα κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες και μιλάω για το κομμάτι των τραυματισμών, όπου δεν ήμασταν ούτε μία ημέρα πλήρεις, κατάφερε το στόχο όχι μόνο της παραμονής, αλλά και των playoffs. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκουραστούμε και εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*