Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Καντζούρης ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ

Καντζούρης ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ

Ο πρόωρος αποκλεισμός της ΑΕΚ στα playoffs φέρνει εξελίξεις για την επόμενη μέρα στην ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως επιθυμία της διοίκησης είναι να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία και επιστροφή της στα χέρια ενός Έλληνα προπονητή. Η πρώτη επιλογή του Μάκη Αγγελόπουλου είναι ο Ηλίας Καντζούρης.

Ο 48χρονος προπονητής είναι παλιός γνώριμος της «Ένωσης», καθώς έχει εξαιρετική σχέση με την ΚΑΕ από την περίοδο που ήταν βοηθός του Λούκα Μπάνκι, με τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» κατέκτησαν το Διηπειρωτικό Κύπελλο του 2019. Την τελευταία διετία εργάστηκε στον Κολοσσό αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις με τη δουλειά του, καθώς η ομάδα της Ρόδου ήταν πέρσι έβδομη και φέτος τρίτη στην κανονική περίοδο, προτού αποκλειστεί στον πρώτο γύρο των playoffs από το Λαύριο πέρσι και τη Λάρισα φέτος αντίστοιχα.

Το προσεχές διάστημα θα γίνουν συζητήσεις με τον Ηλία Καντζούρη, ο οποίος έχει αναλάβει και τα ηνία της Εθνικής Εφήβων. Όσο για τον Κούρο Σεγούρα, μολονότι υπάρχει ικανοποίηση για τον χαρακτήρα και την προσφορά του παρά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα, αυτή τη στιγμή ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί μια από τις εναλλακτικές επιλογές για την περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Έλληνα προπονητή.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*