Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Καντζούρης: «Κάναμε στο γήπεδο όσα είχαμε πει»

Καντζούρης: «Κάναμε στο γήπεδο όσα είχαμε πει»

Ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε πως έπρεπε να βγάλουν πολύ ενέργεια και να καταναλώσουν πολύ πνεύμα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, θεωρεί πως παίζον ως ομάδα μέχρι το τέλος και χαρακτήρισε θετικό το πρόσημο μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι οι παίκτες έκαναν όλα αυτά που είχαμε πει ενεργειακά και πνευματικά πριν την έναρξη του αγώνα. Ξέραμε πως για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι έπρεπε να κάνουμε την υπέρβαση σε όλα τα επίπεδα. Ενεργειακά, είχαμε κάποια θέματα στο τέλος. Όχι κάποιος παίκτης συγκεκριμένα.

Εγώ, όπως είδα την ομάδα που ξέρω τους παίκτες, θεωρώ ότι ενεργειακά είχαμε ένα θέμα στο τέλος και φάνηκε σε ένα χαμένο ριμπάουντ, μια λάθος επιλογή που έδωσαν το πλεονέκτημα στον Προμηθέα. Δεν μπορώ να μην πω, για μια ακόμη φορά, ‘μπράβο’ στους παίκτες, γιατί, τηρουμένων των αναλογιών, τα έδωσαν όλα και έκαναν αυτό που είπαμε από την πρώτη μέρα:

Πως είτε νικάμε, είτε χάνουμε, το κάνουμε ως ομάδα. Αν βάζω θετικό πρόσημο στην πορεία της ομάδας ως εδώ; Επειδή οι άνθρωποι έχουν κοντή μνήμη, θα το δούμε στο τέλος της χρονιάς. Να δουλέψουμε, να προχωρήσουμε και να μην επαναπαυόμαστε σε ότι καλό ή να μην μας επηρεάζει το άσχημο αποτέλεσμα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*