Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Καντζούρης: «Δεν παίξαμε καλά ως ομάδα και ως άτομα»

Καντζούρης: «Δεν παίξαμε καλά ως ομάδα και ως άτομα»

Ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε πως δεν χρειάζονται δικαιολογίες, εστίασε στο δεύτερο ματς και στο πως θα προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του, ενώ στάθηκε στον Ανοσίκε και στην τύχη.

Αναλυτικά: «Το έχω ξαναπεί, οι δικαιολογίες είναι για τους αδύναμους. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πάρα πολλές, αλλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν θα αρχίσω να αναλύω. Δεν παίξαμε καλά ομαδικά και ατομικά. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία στο γήπεδό μας.

Θα πρέπει να κάνουμε τις ανάλογες προσαρμογές και να καλύψουμε κάποια θέματα ενέργειας για να φέρουμε ξανά τη σειρά εδώ. Αυτοί που είμαστε σήμερα, θα είμαστε και την Πέμπτη. Αυτοί που θα είμαστε, θα πρέπει να παλέψουμε με διαφορετικό πνεύμα».

Για τον Ανοσίκε: «Θα δούμε στο γήπεδο πως θα τον αντιμετωπίσουμε. Σίγουρα, θα υπάρχουν ιδέες, αλλά κάποιες φορές δεν είναι πραγματοποιήσιμες».

Για τα προβλήματα και την τύχη: «Παίζουμε για να τελειώσουμε σωστά τη σεζόν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η χρονιά ήταν περίεργη. Το γνωρίζαμε. Δεν θα ήθελα να σταθώ στον παράγοντα τύχη. Δεν μπορείς να ελέγξεις κάποια πράγματα και είμαστε σε αυτήν την κατηγορία. Θέλω να παρουσιάσω όσο καλύτερο πρόσωπο γίνεται».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*