Home / Μπάσκετ / Euroleague / Κανονικά οι αγώνες ΤΣΣΚΑ-Φενέρμπαχτσε

Κανονικά οι αγώνες ΤΣΣΚΑ-Φενέρμπαχτσε

Κανονικά θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας την προσεχή Τετάρτη (21/04) και Παρασκευή (23/04) στην ρωσική πρωτεύουσα.

Τα παιχνίδια, ήταν στον «αέρα», καθώς η τουρκική ομάδα είχε εμφανίσει οκτώ κρούσματα κορωνοϊού, με τα πέντε να αφορούν παίκτες και τρία μέλη της ομάδας. Την Παρασκευή μάλιστα, αναβλήθηκε το ντέρμπι με την Εφές για το τουρκικό πρωτάθλημα, υπό τον φόβο περαιτέρω διασποράς του ιού. Στο τραπέζι έπεσε η ιδέα της αναβολής του αγώνα από πλευράς Φενέρ, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας για τα πλέι οφ.

Θυμίζουμε πως κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να ζητήσει μία αναβολή σε περίπτωση που δεν έχει οκτώ διαθέσιμους παίκτες για να αγωνιστούν. Από την στιγμή που τα κρούσματα έμειναν στους πέντε παίκτες, οι τούρκοι έχουν στην διάθεσή τους παίκτες, άρα αν ζητούσαν αναβολή θα μηδενίζονταν. Παράλληλα, η μετάθεση των δύο πρώτων αγώνων της σειράς κατά μία εβδομάδα δεν θα εξυπηρετούσε, καθώς για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες που έχουν νοσήσει, θα πρέπει να παρέλθει το προβλεπόμενο διάστημα των δεκατεσσάρων ημερών.

Έτσι, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει κανονικά για την Ρωσία και θα παίξει στα δύο πρώτα παιχνίδια με πέντε απουσίες.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*