Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Καμπερίδης: «Όπως με Προμηθέα και στο Λαύριο»

Καμπερίδης: «Όπως με Προμηθέα και στο Λαύριο»

Να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση και νίκη επί του Προμηθέα θέλει ο Άρης στον αυριανό εξ αναβολής αγώνα στο Λαύριο.

Ο Σάββας Καμπερίδης, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, έδωσε το… σύνθημα.

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν για εμάς η αφετηρία μιας σειράς αγώνων, σε εντελώς διαφορετικό μοτίβο απ’ αυτό που κινείται το πρωτάθλημα έως τώρα, καθώς καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε διπλά, και μάλιστα, εκτός έδρας παιχνίδια για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο επόμενος αντίπαλος, το Λαύριο, είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό, αθλητικότητα, η οποία αν καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Απόδειξη η σπουδαία νίκη, που πέτυχε το περασμένο Σάββατο απέναντι στο Περιστέρι.

Εμείς, μετά τη σημαντική νίκη επί του Προμηθέα, θέλουμε να παρουσιάσουμε ανάλογη ανταγωνιστική εικόνα, η οποία θα πιστοποιεί την αγωνιστική μας πρόοδο και θα δώσει κουράγιο και αισιοδοξία για τη συνέχεια του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί», ανέφερε ο τεχνικός του Άρη.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Σούλερ, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Τσάλμερς, Ντραγκίσεβιτς, Λιτλ και ΝτεΚόζι.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*