Home / Stoiximan Super League / «Καμπανάκι» από Λαμία σε Άρη μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα!

«Καμπανάκι» από Λαμία σε Άρη μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα!

Νικήτρια σε φιλικό παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης» αναδείχθηκε η Λαμία, η οποία επικράτησε 1-0 του Άρη.

Καλά δείγματα γραφής από τους Φθιώτες που ταυτόχρονα ανέδειξαν (εκ νέου) τα αγωνιστικά ζητήματα Θεσσαλονικιών, όπως τα κενά στην άμυνα αλλά και τη δυσκολία στη δημιουργία. Οι γηπεδούχοι, εντέλει, έδειξαν και σχετική αναποτελεσματικότητα, καθώς δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά το… φορτσάρισμά τους και τις φάσεις που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά ήταν εκείνη που απειλούσε στο πρώτο μισάωρο, έχοντας τρεις καλές στιγμές. Μία εξ αυτών έφερε και το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση, στο 28′, με τον νεαποκτηθέντα Μέκιτς να σκοράρει με υπέροχη φαλτσαριστή σουτάρα από το όριο της περιοχής.

Προς το φινάλε του πρώτου μέρους, οι «κίτρινοι» άρχισαν να φτιάχνουν δειλά-δειλά κάποιες φάσεις, απειλώντας με τα σουτ εκτός περιοχής των Βέλεθ (39′) και Μόντσου (45′).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν εμφανώς ανώτερη. Έφτιαξε αρκετές φάσεις, έχουσα ως πιο δραστήριο παίκτη της τον Ντιαντί. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να απαντήσει, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κυριαζής – Μάγιο (75′ Φατόρε), Ροζ (53′ Ζουλ), Μπράμπετς, Μοντόγια (53′ Φεράρι) – Βέλεθ, Μόντσου (68′ Ντιαντί), Πάρντο (46′ Μανού Γκαρθία) – Φετφατζίδης (46′ Σαβέριο), Μορόν (75′ Σουλεϊμάνοφ), Ζαμόρα.

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς (60′ Ρατόν) – Κορνέζος (68′ Νικολόπουλος), Γιαννούτσος (75′ Ρινγκ), Αντράντε – Ντεντάκης (46′ Γυφτομήτρος), Νούνιες (80′ Καψάλης), Αθανασακόπουλος (60′ Τερεζίου), Σαραμαντάς (60′ Λέικ) – Γουίντο (60′ Τσιάκας), Μέκιτς (68′ Μπίκοφ) – Βλαχομήτρος (75′ Σιμόνι).

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*