Home / Άλλα Σπόρ / Καμμένου: «Αντιμετωπίσαμε μια εξαιρετική ομάδα, κρατάμε τις τρεις πρώτες περιόδους»

Καμμένου: «Αντιμετωπίσαμε μια εξαιρετική ομάδα, κρατάμε τις τρεις πρώτες περιόδους»

Η Αλεξία Καμμένου τόνισε πως η Εθνική πόλο γυναικών αντιμετώπισε πιθανόν την καλύτερη ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θεωρεί πως η πρώτη και η δεύτερη θέση του ομίλου δεν έχουν μεγάλη διαφορά για τη συνέχεια της διοργάνωσης, τόνισε πως ήθελαν να κάνουν μια καλή εμφάνιση, ζήτησε προσοχή και ξεκούραση ενόψει προημιτελικών και ημιτελικών και να κοιτάξουν τα λάθη τους, ώστε να βελτιωθούν.

Αναλυτικά: «Παίξαμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπως έχει δείξει μέχρι τώρα. Μια πλήρης ομάδα, η Ολυμπιακή ομάδα, με εξαίρεση τρεις παίκτριες. Ξέραμε, λοιπόν, ότι θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα. Κρατήσαμε τρία οκτάλεπτα απέναντι σε μια πολύ σκληρή άμυνα στην αρχή. Στο τέλος δεν μπορέσαμε.

Πρέπει, όμως, να κρατήσουμε την εικόνα στα τρία πρώτα οκτάλεπτα. Η πρώτη και δεύτερη θέση στον όμιλο δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, καθώς επιδίωξή μας είναι να παίζουμε καλά απέναντι σε όλες τις ομάδες. Τώρα, έχουμε διάστημα να προετοιμαστούμε για τον προημιτελικό και για έναν ημιτελικό πιθανότατα με την Ιταλία.

Θέλουμε να είμαστε σε αγωνιστική ετοιμότητα, να κοιτάξουμε τα λάθη μας, να προπονηθούμε όσο καλύτερα μπορούμε, ώστε να είμαστε πιο έτοιμες στα κομμάτια του παιχνιδιού που σήμερα δεν ήμασταν.

Θέλουμε να είμαστε έτοιμες τη χρονική στιγμή που πρέπει, καθώς σε τέτοια τουρνουά αυτό μετράει. Κάναμε τη μεγάλη νίκη επί της Ουγγαρίας, που μας έδωσε αυτή την ευκολία, δεν επαναπαυόμαστε, να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*